Aartsen Avond4Daagse

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

3.000 deelnemers

7e editie

Terrein Indeling Aartsen Avond4daagse

Hoe kunnen we je helpen?

Terrein indeling
Aartsen Avond4Daagse

De Aartsen Avond4Daagse gaat van start vanuit het Kazerneterrein in Blerick. Hieronder vindt je een kaart met de indeling van het terrein. Zo weet je waar je de auto kunt parkeren, je fiets kunt stallen en waar je de toiletten kunt vinden. 

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie

Parkeerplaats
Vanwege een beperkt aantal parkeerplekken vragen we iedereen om bij voorkeur met de fiets of te voet naar het Kazerneterrein te komen. Mochten deelnemers toch met de auto willen komen, dan is op bovenstaande kaart de parkeerplek aangegeven, met daarbij de looproute vanuit de parkeerplaats naar de startvakken. De ingang van de parkeerplaats bevind zich aan de Venrayseweg. Let op: aan de achterkant van het Kazerneterrein (rotonde Kazernestraat) worden geen parkeerplekken gefaciliteerd.

Kiss & Ride
Er is een Kiss & Ride zone ingericht voor ouders/begeleiders die hun kind(eren) alleen afzetten of op komen halen. Inrijden vanuit de Verayseweg en vervolgens rechtsaf de Garnizoenweg in. Uitrijden weer vanuit de Garnizoenweg richting de Venrayseweg. Parkeren op de Garnizoenweg is niet toegestaan.

Fietsenstalling
Bij het Kazerneterrein is voldoende ruimte om je fiets te stallen. Op het kaartje vind je de fietsroute over het kazerneterrein naar de fietsenstalling. We verzoeken alle deelnemers en begeleiders om alleen in deze fietsenstalling je fiets te parkeren.

Toiletten
Er zijn toiletten aanwezig voor deelnemers die nog snel een bezoekje hieraan willen brengen voor vertrek of bij terugkomst. Ook de toiletten zijn aangegeven op de kaart. Let goed op voor aankomende of vertrekkende fietsers wanneer je het toilet gaat bezoeken. Ook bij de pauzeplek bevinden zich een aantal toiletten waar deelnemers gebruik van kunnen maken.

Informatiepunt
Het informatiepunt is gelegen nabij de startvakken en is alle vier de dagen geopend van 16.30 tot 18.30 uur. Heb je na het lopen van de route bij terugkomst op het Kazerneterrein nog vragen of opmerkingen, spreek dan een van onze vrijwilligers aan (herkenbaar aan de Venloop-kleding).

Samen houden we Venlo schoon!
We zijn tijdens de vier dagen van de Aartsen Avond4Daagse allemaal te gast op het Kazerneterrein en de pauzeplekken. En willen vier dagen lang genieten van een leuk evenement met een schone startplek. We willen jullie deelnemers dan ook vragen zo min mogelijk rommel achter te laten bij het Kazerneterrein, de pauzeplekken, finish maar ook onderweg. Samen houden we Venlo schoon!

Inschrijven voor de Aartsen Avond4Daagse?

Avond4DaagseExtra

Kom alvast in de Avond4Daagse stemming!

Kom thuis alvast helemaal in de Avond4Daagse stemming met de enige echte Aartsen Avond4Daagse spotify playlist en oefen alle liedjes!

Youtube promo filmpje

Bekijk het promo filmpje van de ballorige Aartsen Avond4Daagse.

Partners van de Aartsen Avond4Daagse: