Aartsen Avond4Daagse

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

3.000 deelnemers

7e editie

Aartsen Avond4Daagse

Hoe kunnen we je helpen?

Aartsen Avond4Daagse

De Aartsen Avond4Daagse is een wandelevenement waarbij deelnemers iedere avond een afstand van 6 of 12 kilometer lopen. De afstand wordt aangegeven bij inschrijving en kan gedurende het evenement niet meer gewijzigd worden. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond vindt de start en de finish plaats bij het Kazerneterrein, Garnizoenweg te Venlo. Op vrijdag zal alleen de start plaatsvinden bij het Kazerneterrein, met de finish op het plein voor het Limburgs Museum.

Sinds 2016 wordt de organisatie van de Aartsen Avond4Daagse geheel door de Venloop verzorgd, waardoor de Aartsen Avond4Daagse volledig onderdeel is geworden van de Venloop en perfect aansluit bij de doelstellingen en sfeer van VenloopKids. Zowel kinderen als volwassenen mogen deelnemen aan de Aartsen Avond4Daagse. Iedereen is welkom! En in 2022 won de Aartsen Avond4Daagse dan ook de eerste prijs bij het sportgala in de categorie breedtesport.

Datum Aartsen Avond4Daagse 2024 is bekend!

De Aartsen Avond4Daagse 2024 zal plaats gaan vinden van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 mei 2024.

Kosten deelname

De kosten van een voorinschrijving voor de Aartsen Avond4Daagse bedragen € 6,- incl. BTW per persoon, zowel bij een individuele inschrijving als bij een groepsaanmelding. De na-inschrijving bedraagt € 8,- incl. BTW. Er is helaas geen pinautomaat aanwezig en we vragen je in het geval van een na-inschrijving dan ook om het bedrag gepast mee te nemen.

Inschrijven Aartsen Avond4Daagse 2024

Deelnemers kunnen zich momenteel nog niet inschrijven voor de Aartsen Avond4Daagse 2024. Houdt onze website en VenloopKids Facebook-pagina goed in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent wanneer de inschrijving open gaat.

Inschrijven voor de Aartsen Avond4Daagse?

Veelgestelde vragen

Welk hotel raden jullie aan?

Mag ik flyers/folders/brochures uitdelen tijdens de Neptunus Wandeltocht?

Mag ik flyers/folders/brochures uitdelen tijdens de Arrow Venloop?

Aartsen Avond4DaagseExtra

Kom alvast in de Aartsen Avond4Daagse stemming!

Kom thuis alvast helemaal in de Avond4Daagse stemming met de enige echte Aartsen Avond4Daagse spotify playlist en oefen alle liedjes!

Youtube promo filmpje

Bekijk het promo filmpje van de Aartsen Avond4Daagse.

Partners van de Aartsen Avond4Daagse: