img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Wandelen met klanten

Wandelen met klanten

Zou jij graag eens in een informele setting met jouw klanten van gedachten willen wisselen en tegelijkertijd gezond bezig zijn? Of wil je samen met jouw medewerkers deelnemen aan onze Neptunus Wandeltocht en ze iets extra’s bieden op deze dag? Dan is het nieuwe concept Wandelen met klanten  absoluut een aanrader! Een goede bodem is natuurlijk van belang bij de nodige inspanning. Daarom starten jullie de dag met een uitgebreid ontbijt in het Ewals Cargo Care paviljoen. Vervolgens kunnen jullie vanuit het ontbijt richting het start- en finishgebied lopen, om daar te starten aan de sfeervolle wandeltocht met gewenste wandelafstand. Natuurlijk wordt de dag geheel in stijl afgesloten met een hapje en een drankje in het Neptunus Structures VIP-paviljoen. Bekijk hieronder het filmpje van de Neptunus Wandeltocht.

Het pakket

Ontbijt

In het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark word je ongeveer een uur voor aanvang van jullie wandeltocht verwacht voor een heerlijk ontbijtbuffet. Ovenverse broodjes, à la minute gebakken eieren met spek, verse jus d’orange en nog veel meer. Zodat jullie met een goede bodem kunnen starten aan jullie wandeltocht.

Deelname Neptunus Wandeltocht

  • 10 km à ongeveer 2 uur gesprekstijd
  • 20 km à ongeveer 4 uur gesprekstijd
  • 30 km à ongeveer 6 uur gesprekstijd
  • 40 km à ongeveer 8 uur gesprekstijd

Ontvangst Neptunus Structures VIP-paviljoen

Na het passeren van de finishstreep en het in ontvangst nemen van de felbegeerde medaille, zijn jullie van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje de wandelaars die na jullie finishen aan te moedigen en de dag tijdens een gezellig samenzijn af te sluiten.

Overige faciliteiten

  • Vermelding op de website van de Weir Venloop als wandelsponsor
  • Uitnodiging voor de sponsoravonden van de Weir Venloop voor twee personen
  • Uitnodiging voor het Neptunus Structures VIP-paviljoen op de zondag van het evenement voor één persoon
  • De mogelijkheid om extra kaarten voor zondag in het Neptunus Structures VIP-paviljoen te kopen voor € 50,- per kaart

De kosten

Het bovenstaande sponsorpakket is voor twee wandelaars, waarbij er een basistarief van €250,- in rekening wordt gebracht. Additionele deelnemers kunnen voor € 50,- per deelnemer worden toegevoegd. Ben je reeds sponsor van de Weir Venloop, ook dan kun jij je aanmelden voor Wandelen met klanten  en betaal je €50,- per persoon.

Aanmelden

Lijkt Wandelen met klanten jou wel iets? Meld je dan snel aan als wandelsponsor via sponsoring@venloop.nl.

Hoofd- en naamsponsoren