img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Walk & Wheels

Venloop Walk & Wheels

Algemeen

De organisatie van de Weir Venloop en Neptunus Wandeltocht zal ook tijdens de komende editie van de Neptunus Wandeltocht op 30 maart 2019 een Venloop Walk & Wheels tocht organiseren voor mensen die in de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) afhankelijk zijn van een rolstoel of vanwege welke reden dan ook geen 10 kilometer kunnen wandelen, maar wel graag 7,5 kilometer willen wandelen. De Walk & Wheels tocht start om 13.00 uurbij de Vilgaard in Velden en de finish van de route komt overeenkomt met de overige afstanden van de Neptunus Wandeltocht. Het parcours voldoet aan de normen welke daaraan gesteld zijn inzake bijvoorbeeld stijgings- en dalingshoeken.

Inschrijven

Inschrijven voor de Venloop Walk & Wheels kan via dit online formulier. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 augustus 2018 en deelnamekosten zijn € 10,-. Deelnemers in een rolstoel of deelnemers die begeleiding nodig hebben (bijvoorbeeld slechtzienden) kunnen een begeleider meenemen ter ondersteuning. Begeleiders/mantelzorgers kunnen gratis deelnemen en hoeven niet separaat in te schrijven. Hun naam kan tijdens het inschrijven van de deelnemer in het daarvoor bestemde veld worden ingevuld.

Service 

Tijdens de Venloop Walk & Wheels zal Kersten hulpmiddelenspecialist aanwezig zijn om service te verlenen en eventuele technische mankementen op te lossen.

Hoofd- en naamsponsoren