img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

VIP Care

VieCuri VIP-Care

Wie succesvol wil netwerken, trekt zijn hardloopschoenen aan!

 

Vanaf woensdag 12 september 2018 aanstaande start de sportiefste netwerkclub van Venlo en omstreken weer. Voor de 14e keer op rij samen trainen én netwerken onder deskundige begeleiding ter voorbereiding op de Weir Venloop 2019. Met de VieCuri VIP-Care traint u in groepsverband. Zowel voor de 10 kilometer als voor de halve marathon wordt er getraind voor alle niveaus. Er wordt onder andere aandacht gegeven aan blessurepreventie, voeding en natuurlijk een verantwoorde trainingsopbouw.
 
Gezamenlijke looptraining op de baan onder deskundige begeleiding van een trainer van de Weir Venloop op woensdagavond om 18.00 uur. Hierdoor heeft u de avond nog vrij. Daarnaast wordt er op zondagochtend om 09.30 uur een duurloop gelopen vanuit de welbekende Kapel van Genooi. Zo nu en dan sluit het bestuur van Stichting Venloop aan. We sluiten de training dan af bij Van der Valk Hotel Venlo onder het genot van een heerlijk kopje koffie en stuk Limburgse vlaai. Een mooi moment voor het bestuur om iedereen dan bij te praten over de laatste stand van zaken met betrekking tot de Weir Venloop.

Daarnaast zullen we enkele malen op de vrijdagmorgen om 07.00 uur starten. Deze trainingen noemen we "Vroege Vogels". Aansluitend is er bij Van der Valk Hotel Venlo gelegenheid tot douchen en genieten we gezamenlijk van een overheerlijk ontbijt, aangeboden door de Weir Venloop.

Het jaar wordt afgetrapt met een kennismakingslunch en afgesloten met een altijd erg gezellig VIP-diner. Tevens worden er door het jaar heen diverse bedrijfsbezoeken georganiseerd en worden de deelnemers geïnformeerd over gezonde voeding, blessurepreventie en aanverwante onderwerpen.

Tot slot is er nog de mogelijkheid om een sportkeuring te ondergaan bij Sportgeneeskunde VieCuri. De kosten hiervoor vallen binnen het programma.

Interesse? Neem voor meer informatie en/of het volledige jaarprogramma contact op met Erik Schnock of Wim Lensen.

Erik Schnock: 06-46 16 08 92 of info@venloop.nl
Wim Lensen: 06-18 51 01 70 of wim@venloop.nl

Hoofd- en naamsponsoren