img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

VIP Care

Sportgeneeskunde VieCuri VIP-Care

Wie succesvol wil netwerken, trekt zijn hardloopschoenen aan!

 

Vanaf woensdag 6 september aanstaande start de sportiefste netwerkclub van Venlo en omstreken weer. Voor de 13e keer op rij samen trainen én netwerken onder deskundige begeleiding ter voorbereiding op de Weir Venloop 2018. Met de Sportgeneeskunde VieCuri VIP-Care traint u in groepsverband. Zowel voor de 10 kilometer als voor de halve marathon wordt er getraind voor alle niveaus. Er wordt onder andere aandacht gegeven aan blessurepreventie, voeding en natuurlijk een verantwoorde trainingsopbouw.
 
Gezamenlijke looptraining op de baan onder deskundige begeleiding van een trainer van de Weir Venloop op woensdagavond om 18.00 uur. Hierdoor heeft u de avond nog vrij. Daarnaast wordt er op zondagochtend om 09.30 uur een duurloop gelopen vanuit het welbekende Kapelke van Genuuj. Tevens worden er diverse bedrijfsbezoeken georganiseerd en worden de deelnemers geïnformeerd over gezonde voeding, blessurepreventie en aanverwante onderwerpen. Het jaar wordt afgetrapt met een kennismakingslunch en afgesloten met een altijd erg gezellig VIP-diner.

Interesse? Neem voor meer informatie en/of het volledige jaarprogramma contact op met Ingrid Keder, Erik Schnock of Wim Lensen.

Ingrid Keder: 06-29 54 30 29 of ingridkeder@gmail.com
Erik Schnock: 06-46 16 08 92 of info@venloop.nl
Wim Lensen: 06-18 51 01 70 of wim@venloop.nl