img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Vifit Sport

VIFIT SPORT – VENLOOP

Ieder jaar worden meer en meer mensen in toenemende mate actief. Wist jij dat het aantal marathondeelnemers de afgelopen 5 jaar is verdubbeld? Voor wie zich inzet voor een gezond leven is actief zijn niet iets wat op een ‘to-do’-lijstje staat, het is een ‘mindset’, een manier van leven!

Vifit Sport deelt en support deze instelling. Wij leveren de energie en proteïne die je lichaam nodig heeft om jouw inspanning te kunnen leveren en bij te dragen aan een spoedig herstel na jouw training of wedstrijd.

High Protein Range

Bij een (intensieve) training worden spieren lichtelijk beschadigd, dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. Het herstellen van deze spieren is een belangrijk onderdeel van je training. Rust, proteïne en een kleine hoeveelheid koolhydraten zijn belangrijke ingrediënten in de herstelfase. Proteïne dienen als bouwstoffen voor vele cellen in het lichaam en zo ook voor spieren. De inname van producten met proteïnen direct na het sporten draagt dan ook bij aan de opbouw en het herstel van jouw spieren.

 

Onderzoek heeft aangetoond dat tot 2 uur na een intensieve workout, je spieren het meest vatbaar zijn voor herstel. Aangeraden wordt 20 gram eiwitten direct na je training in te nemen, bij voorkeur binnen 30 minuten. Alle High Protein producten van Vifit Sport bevatten 20 gram eiwit per portie. Daarnaast bevatten de producten belangrijke voedingstoffen zoals vitamine D, Kalium en Magnesium. Een bar, drink of shake na je training is ideaal om je spieren te ondersteunen en bij te dragen aan je volgende prestatie.

 

Energy Range

De Vifit Sport Energy Range is speciaal ontwikkeld om energie te leveren tijdens het sporten en duurvermogen te behouden. De lijn bestaat uit gels en bars en elke portie bevat 30 gram koolhydraten in een optimale verhouding glucose : fructose (2:1) voor een maximale koolhydraatopname. Daarbij bevat elke portie 100mg natrium om de zouten aan te vullen die zijn verloren door het zweten.

 

Alle producten van Vifit Sport zijn geproduceerd met natuurlijke smaakstoffen, bevatten geen kunstmatige kleur- of zoetstoffen en hebben een natuurlijke en milde smaak.

Onze teams

De producten van Vifit Sport zijn ontwikkeld samen met topatleten uit Team Jumbo-Visma Cycling en het BMC-Vifit Pro Triathlon team. Dit jaar is daar ook Team Jumbo-Visma Ice bijgekomen. Atleten als Robert Gesink, Sven Kramer en Emma Pallant gebruiken de producten voor, tijdens en na intensieve trainingen of belangrijke wedstrijden!

 

Wil jij ook je sportieve doelen behalen? Vifit Sport ondersteund je graag. We zien je bij de finish!

Speciaal voor de Venloop hebben we een aanbieding van 25% korting op al onze producten. Gebruik hiervoor venloop2019
Via deze link kom je op de website van Vifit Sport. 

Hoofd- en naamsponsoren