vidaXL en Venloop zetten samenwerking voort

Hoe kunnen we je helpen?

vidaXL zal ook tijdens de jubileumeditie weer als special sponsor gekoppeld zijn aan de Weir Venloop.

vidaXL is een Venloos bedrijf. Het hoofdkantoor en de Nederlandse distributiecentra zijn gevestigd op Trade Port Noord. Via 32 webshops in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Azië verkoopt vidaXL een verrassend assortiment in verschillende categorieën zoals huis & tuin en sportartikelen. Er is wooninspiratie voor iedereen.

vidaXL: “We zijn trots op de regio Venlo en vinden het belangrijk om deze trouw te blijven. Think global, act local noemen we dat. We hebben veel te danken aan deze regio en aan al onze medewerkers die hier vandaan komen. Daarom doen we graag wat terug. We wensen alle deelnemers van de Weir Venloop dan ook heel veel succes en plezier tijdens dit mooie evenement”.

Venloop-directeur Wim Lensen deelt zijn gedachten: “Sinds de komst van vidaXL naar Venlo is het bedrijf ook partner van de Venloop. Professionele groei en bekendheid ver buiten de grenzen van Venlo passen bij dit prachtige bedrijf.  Dit is iets waar ook wij ons in herkennen. Deze sponsoring is een hele mooie toevoeging voor de Venloop. We zijn een goede match en gaan een mooie gezamenlijke toekomst tegenmoet”.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email