img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Veelgestelde vragen sfeer

Veelgestelde vragen sfeer

Kan de Weir Venloop een bijdrage leveren aan mijn sfeerpunt?

Ja, ieder sfeerpunt ontvangt een bijdrage van € 50,- (indien het sfeerpunt erkend is door de organisatie als officeel sfeerpunt). 

Hoe kan ik mijn sfeerpunt feestelijk versieren?

Het is mogelijk om ballonnen te bestellen via dit online aanmeldformulier. Venloopvlaggen of andere sfeerartikelen zijn tegen betaling te verkrijgen via onze webshop

Is er een prijs te verdienen voor het beste sfeerpunt?

Ja, zowel voor de zaterdag tijdens de Neptunus Wandeltocht als voor de zondag tijdens de hardloopwedstrijden wordt er een prijs uitgereikt aan de beste sfeerstraat. Vanwege het NK halve marathon dat we dit jaar mogen organiseren zal de jury dit jaar tijdens het beoordelen letten op het thema 'Holland'. De sfeerprijs is een buurtbarbecue ter waarde van €500,- van A-Z Barbecue en Gourmet Party Service. De sfeerprijs is niet inwisselbaar voor contant geld. De sfeerprijs kan maximaal twee jaar op rij worden gewonnen door dezelfde buurt/straat. Naast de sfeerprijs wordt er ook een aanmoedigingsprijs uitgereikt voor beide dagen.

Waar kan ik als sfeerpunt gaan staan?

We willen zoveel mogelijk verspreid over de verschillende routes sfeerpunten verzorgen. Op sommige punten is het echter niet mogelijk in verband met drukte en veiligheid. U kunt een voorkeur aangeven en wij zullen vervolgens met u communiceren of dit mogelijk is of dat we naar een alternatief zoeken.

Mag ik flyers/folders uitdelen tijdens de Weir Venloop?

Nee, er mogen geen flyers/folders worden uitgedeeld.

Hoofd- en naamsponsoren