img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Student Run

CheckVenlo Student Run

CheckVenlo Student Run
De CheckVenlo Student Run is een evenement speciaal voor studenten dat wordt georganiseerd in samenwerking met naamsponsor CheckVenlo en de Venlose SA DaVinci en ISA Umami. Tijdens deze nightrun op donderdag 28 maart rennen studenten met een toffe LED-gadget door het mooi uitgelichte Venlose Julianapark. Tevens wordt het feestgehalte versterkt door de leukste beats die uit de speakers in het Julianapark klinken.

Meet & greet met interessante bedrijven
Voordat de studenten aan de sportieve nightrun beginnen worden zij vanaf 18.30 uur verwacht in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo. Hier kunnen ze een praatje maken met bedrijven uit verschillende branches die hun interesse wekken. Ben jij al bezig met jouw toekomstige baan of zoek jij nog een toffe stageplaats, zorg dan dat jij goed voorbereid het paviljoen binnenstapt.

LED-run
Na de feestelijke warming-up om 20.00 uur rent iedere deelnemer, naar eigen kunnen, zoveel mogelijk rondjes door het Julianapark. Een rondje is ongeveer 700 meter. Bij ieder voltooid rondje ontvangen de deelnemers een glowstick. Wie weet de meeste glowsticks te bemachtigen?

Waar en wanneer?
De CheckVenlo Student Run vindt plaats in het Venlose Julianapark op donderdagavond 28 maart 2019. Bekijk hieronder het totale programma van deze avond.

Programma
18.30 uur            Inloop
19.00 uur            Opening
19.15 uur            Meet & greet met interessante bedrijven uit verschillende branches
20.00 uur            Gezamenlijke warming-up
20.15 uur            Kick-off LED-run
21.00 uur            Afterparty
23.00 uur            Einde CheckVenlo Student Run

SA Da Vinci
SA DaVinci is de eerste studentenvereniging van Venlo. Een vereniging waar niks moet en alles mag en waar studenten van alle drie de hogeronderwijsinstellingen welkom zijn. Bij SA DaVinci worden vriendschappen voor het leven gemaakt en streven ze er naar om jouw studententijd onvergetelijk te maken. SA Da Vinci heeft geen ontgroeningen of verplichtingen, maar is vooral gericht op gezelligheid. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven
Wil jij deelnemen aan de CheckVenlo Student Run, schrijf je dan hier online in!

Foto's
Bekijk hier de foto's van de allereerste CheckVenlo Student Run op donderdag 22 maart 2018.

                 

Hoofd- en naamsponsoren