img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Student Run

CheckVenlo Student Run

CheckVenlo Student Run
De CheckVenlo Student Run is een evenement speciaal voor studenten dat wordt georganiseerd in samenwerking met naamsponsor CheckVenlo en de Venlose SA DaVinci en ISA Umami. Tijdens deze nightrun op donderdag 28 maart rennen studenten met een toffe LED-gadget door het mooi uitgelichte Venlose Julianapark. Tevens wordt het feestgehalte versterkt door de leukste beats van de DJ's van John Doe die uit de speakers in het Julianapark klinken.LED-run
Na de feestelijke warming-up om 20.00 uur rent iedere deelnemer, naar eigen kunnen, zoveel mogelijk rondjes door het Julianapark. Het Julianapark zal uitgelicht worden middels spectaculaire lichteffecten. 

Waar en wanneer?
De CheckVenlo Student Run vindt plaats in het Venlose Julianapark op donderdagavond 28 maart 2019. Bekijk hieronder het totale programma van deze avond.

Programma
19.15 uur            Pre party
20.00 uur            Gezamenlijke warming-up
20.15 uur            Start LED-run
21.00 uur            Afterparty
23.00 uur            Einde CheckVenlo Student Run

Inschrijven
Wil jij deelnemen aan de CheckVenlo Student Run, schrijf je dan hier online in!

Mogelijkheden tijdens inschrijven
- Early Bird t/m 28-02-2019
- Inschrijven mogelijk tot 22-03-2019
- Kosten Early bird € 6.- 
- Regiolieren inschrijvinen € 8.50
- Leden van studentenverenigingen komen in aanmerking voor € 1,- korting 
- Deelnemers geven tijdens het inschrijven aan of ze deelnemer of toeschouwer zijn bij de Led-run. Deelnemers ontvangen een consumptiebon. 

SA Da Vinci
SA DaVinci is de eerste studentenvereniging van Venlo. Een vereniging waar niks moet en alles mag en waar studenten van alle drie de hogeronderwijsinstellingen welkom zijn. Bij SA DaVinci worden vriendschappen voor het leven gemaakt en streven ze er naar om jouw studententijd onvergetelijk te maken. SA Da Vinci heeft geen ontgroeningen of verplichtingen, maar is vooral gericht op gezelligheid. Klik hier voor meer informatie.

Foto's
Bekijk hier de foto's van de allereerste CheckVenlo Student Run op donderdag 22 maart 2018.

                 

Hoofd- en naamsponsoren