img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Startnummers

Startnummers

Hieronder worden de startnummers voor de Weir Venloop 2018 gepubliceerd, gesorteerd per loop. Elk afzonderlijk bestand is gesorteerd op achternaam, m.u.v. het bestand van het NK halve marathon. Indien je een startnummer niet kunt weten, omdat een naam dubbel voorkomt in de startnummerlijsten kun je contact opnemen met de organisatie door een e-mail te sturen naar inschrijven@venloop.nl. Via de zoekfunctie kun je jezelf snel terugvinden. .  

Startnummers topveld
Startnummers NK halve marathon
Startnummers halve marathon
Startnummers 10 km
Startnummers 5 km 16 + jaar
Startnummers 5 km 13-15 jaar
Startnummers G-loop
Startnummers Kidsrun 11-12 jaar
Startnummers Kidsrun 9-10 jaar
Startnummers Kidsrun 8 jaar
Startnummers Kidsrun 7 jaar
Startnummers Kinderloop 6 jaar
Startnummers Bambinoloop 5 jaar
Startnummers Bambinoloop 4 jaar

De startnummers worden op vrijdag 9 maart verzonden, met uitzondering van de startnummers voor de deelnemers van het NK. Deze worden vrijdag 16 maart verstuurd. Startbewijzen die opgehaald dienen te worden liggen klaar in het Ewals Cargo Care Paviljoen in het Julianapark. Middels dit controleformulier kun je controleren of jij jouw startbewijs op moet halen of dat je het per post ontvangt. Startbewijzen die opgehaald dienen te worden liggen klaar in het Ewals Cargo Care Paviljoen in het Julianapark op:

  • Vrijdag 23 maart tussen 14:00 – 18:30
  • Zaterdag 24 maart tussen 11:00 – 17:00
  • Zondag 25 maart tussen 09:30 – 14:00

Startnummer overdragen

Mocht je helaas niet meer mee kunnen of willen rennen, dan is het mogelijk om je startnummer via onderstaand overdrachtsformulier tot donderdag 22 maart om 23.59 uur over te schrijven naar een andere deelnemer. Dit is conform onze algemene voorwaarden ook de enige toegestane manier om je startnummer over te dragen. Op het startnummer zal de naam van de originele deelnemer gedrukt staan, echter komt de nieuwe deelnemer wel onder zijn/haar eigen naam in de uitslagenlijst.

Het is belangrijk te weten dat je het startnummer maar één keer kunt overdragen. Deelnemers van de Koenen en Co Business Run kunnen hun startnummer niet overdragen. Tevens is het niet mogelijk om de afstand te wijzigen.

De nieuwe deelnemer dient het overdrachtsformulier in te vullen. Hierbij heb je wel een aantal gegevens van de huidige deelnemer nodig, namelijk het startnummer, de postcode en de geboortedatum. De organisatie geeft in geen enkel geval deelnemersgegevens door of bemiddelt tussen deelnemers met betrekking tot de overdracht.

Voor de overdracht wordt € 2,50 in rekening gebracht middels een eenmalige automatisch incasso. Na afloop van de overdrachtsprocedure ontvang je een bevestigingsmail van de overdracht.

Tot slot dienen de deelnemers onderling te zorgen dat het startnummer bij de juiste (nieuwe) deelnemer terecht komt, het is namelijk niet mogelijk om hiervoor een adreswijziging door te geven.