Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Startnummers

Hieronder worden de startnummers voor de Weir Venloop 2017 gepubliceerd, gesorteerd per loop. Elk afzonderlijk bestand is gesorteerd op achtereenvolgens achternaam, tussenvoegsel(s), voornaam en startnummer. Indien je een startnummer niet kunt weten, omdat een naam dubbel voorkomt in de startnummerlijsten kun je contact opnemen met de organisatie door een e-mail te sturen naar inschrijven@venloop.nl. Achternamen die beginnen met een klinker met trema, staan helemaal onderaan de lijst. Via de zoekfunctie kun je jezelf snel terugvinden.

Startnummers halve marathon
Startnummers 10 km
Startnummers 5 km 16 +
Startnummers 5 km 13-15 jaar
Startnummers G-loop
Startnummers Kidsrun 11-12 jaar
Startnummers Kidsrun 9-10 jaar
Startnummers Kidsrun 8 jaar
Startnummers Kidsrun 7 jaar
Startnummers Kinderloop 6 jaar
Startnummers Bambinoloop 5 jaar
Startnummers Bambinoloop 4 jaar

De startnummers worden op maandag 13 maart verzonden. Startbewijzen die opgehaald dienen te worden liggen klaar in het Ewals Cargo Care Paviljoen in het Julianapark. Middels dit controleformulier kun je controleren of jij jouw startbewijs op moet halen of dat je het per post ontvangt.

Hardlopers kunnen terecht op:
Vrijdag 24 maart tussen 14:00 – 18:30
Zaterdag 25 maart tussen 11:00 – 17:00
Zondag 26 maart tussen 09:30 – 14:00

Het afhalen van de startnummers is gecombineerd met onze Yagua Mood Market. Voor meer informatie over deze belevingsmarkt én de aanwezige exposanten kun je hier terecht.

Startnummer overdragen

Mocht je helaas niet meer mee kunnen of willen rennen, dan is het mogelijk om je startnummer via onderstaand overdrachtsformulier tot donderdag 23 maart om 23.59 uur over te schrijven naar een andere deelnemer. Dit is conform onze algemene voorwaarden ook de enige toegestane manier om je startnummer over te dragen. Op het startnummer zal de naam van de originele deelnemer gedrukt staan, echter komt de nieuwe deelnemer wel onder zijn/haar eigen naam in de uitslagenlijst.

Het is belangrijk te weten dat je het startnummer maar één keer kunt overdragen. Deelnemers van de Koenen en Co Business Run kunnen hun startnummer niet overdragen. Tevens is het niet mogelijk om de afstand te wijzigen.

De nieuwe deelnemer dient het overdrachtsformulier in te vullen. Hierbij heb je wel een aantal gegevens van de huidige deelnemer nodig, namelijk het startnummer, de postcode en de geboortedatum. De organisatie geeft in geen enkel geval deelnemersgegevens door of bemiddelt tussen deelnemers met betrekking tot de overdracht.

Voor de overdracht wordt €2,50 in rekening gebracht middels een eenmalige automatisch incasso. Na afloop van de overdrachtsprocedure ontvang je een bevestigingsmail van de overdracht.

Tot slot dienen de deelnemers onderling te zorgen dat het startnummer bij de juiste (nieuwe) deelnemer terecht komt, het is namelijk niet mogelijk om hiervoor een adreswijziging door te geven.

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.