img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Sponsoring

Sponsoring

De Weir Venloop is ambitieus en wil in de nabije toekomst verder doorgroeien naar één van de beeldbepalende sportevenementen in Nederland. Mede dankzij uw steun zijn we al een flink stuk op weg en behoort de Weir Venloop inmiddels tot een van de meest toonaangevende hardloopevenementen van Nederland. Met de komst van de Neptunus Wandeltocht (2013) hebben we ons actief deelnemersveld weten uit te breiden met een andere doelgroep. 

Zonder de steun van onze sponsoren is dit niet mogelijk en daarom willen wij ook graag ons sponsorbestand uitbreiden met sponsors die de Weir Venloop een warm hart toedragen.

Wij bieden diverse sponsorcontracten vanaf € 150,-, waarbij de nadruk kan liggen op faciliteiten voor uw werknemers, publicatie en uitingen, sponsorbijeenkomsten of een combinatie hiervan. Ook is maatwerk zeker geen probleem. Bekijk hieronder het filmpje van de sponsoravond van de Weir Venloop.


Mocht u interesse hebben, neem dan graag contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar sponsoring@venloop.nl of bel met 077-3745421.

Hoofd- en naamsponsoren