Snel naar de start en ontspannend naar de finish met het openbaarvervoer

Hoe kunnen we je helpen?

De deelnemers aan de Weir Venloop komen vanuit de hele wereld. Omdat we vooral veel deelnemers en bezoekers uit Nederland en Duitsland hebben, hebben we samen met het VRR en Arriva bekeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat deze deelnemers zo comfortabel mogelijk met het openbaar vervoer naar de Weir Venloop kunnen afreizen en we met zijn alle een steentje bij kunnen dragen aan het milieu.

Zo is er vanaf dit jaar automatisch een VRR combiticket gekoppeld aan het startbewijs van al onze Duitse deelnemers. Hiermee kunnen zij zowel op zaterdag 25 maart als op zondag 26 maart  de hele dag vrij reizen met de trein van Noordrijn-Westfalen naar Venlo en terug.

Onze Nederlandse deelnemers kunnen tijdens het weekend van ons evenement, op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023, in heel Limburg extra voordelig reizen met de trein. Zij krijgen 20% korting op een retourreis met Arriva. Dit e-ticket is te bestellen via de link op onze website.

De start en finish liggen op een steenworp afstand van Venlo Centraal Station en het busstation. Dit maakt het ideaal om ons evenement met het openbaar vervoer te bezoeken. Deelnemers stappen uit de bus en/of trein en hoeven zich geen zorgen te maken over het parkeren van hun auto, en zo zijn we nog milieubewust bezig ook!

Zo ben je snel bij de start en kun je ontspannen naar de finish!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email