Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Seniorendag

Op donderdag 23 maart 2017 worden de senioren weer in het zonnetje gezet tijdens Seniorendag 2017! In samenwerking met SOB Venlo en KBO Limburg staat er een tjokvol programma op de planning rondom het thema Positieve gezondheid. Deze “beleefdag” voor senioren bevat een actief maar zeker ook een informatief karakter, maar bovenal zult u de hele middag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

Heeft u altijd al eens een workshop Zumba Gold willen volgen? Doe dit dan tijdens de Seniorendag 2017! Zumba Gold is een vrolijke en actieve les waarbij u de beginnerspasjes van Zumba leert, speciaal ontwikkelt voor de actieve ouderen. De Zumba Gold les wordt gegeven door Vica Gielen van Basic-Fit. Tevens kunt u deze dag de Vividus balanstest doen, zowel actief als informatief. 

Tevens ligt het entertainmentgehalte hoog deze dag in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo, want Rob en Emiel komen een onvergetelijke show weggeven vol magie, cabaret, verwondering en humor! Daarnaast zal het zangkwartet Oenje-Kloenje de muzikale omlijsting verzorgen met spetterende Kölsche muziek.Voordat het middagprogramma begint in het Ewals Cargo Care paviljoen heeft u ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de ochtendprogramma’s. U heeft bij het ochtendprogramma de keuze uit:

  • Een bezoek aan het Limburgs Museum (€ 10,-)
  • Een bezoek aan Museum van Bommel van Dam (€ 7,-)
  • Een stadswandeling (€ 5,-)
  • Een wandeling door het Wilhelminapark en het Rosarium (€ 5,-)Wij vragen u vriendelijk om u van tevoren aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. De deelnamekosten van het middagprogramma bedragen € 5,- waarvoor u een kopje koffie en een stuk heerlijke Limburgse vlaai krijgt, verzorgd door Kaneman Entertastement. Voor deelname aan de activiteiten tijdens het ochtendprogramma vragen wij een extra bijdrage, zoals u kunt lezen achter de activiteiten.

Wanneer?
De Seniorendag vindt plaats voorafgaand aan de Weir Venloop en Venloop Wandeltocht op donderdag 23 maart 2017.

Waar?
De Seniorendag vindt plaats in het Julianapark in het Ewals Cargo Care Paviljoen, dat speciaal is opgebouwd voor de Weir Venloop. De ingang is aan de zijde van de Deken van Oppensingel.

Voor wie?
De Seniorendag is voor senioren uit de gemeenten Venlo, Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas. Uiteraard zijn senioren uit andere gemeenten ook van harte welkom! In het Ewals Cargo Care paviljoen is plek voor ruim 1000 senioren.

Inschrijven?
Klik op het logo om meteen naar het online inschrijfformulier te gaan.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de bovenstaande informatie, dan kunt u deze sturen naar info@venloop.nl

       

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.