img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Seniorendag

Seniorendag

Op donderdag 22 maart 2018 worden de senioren weer in het zonnetje gezet tijdens Seniorendag 2018! In samenwerking met KBO Limburg en SOB Venlo staat er een tjokvol programma op de planning. Deze “beleefdag” voor senioren bevat een actief maar zeker ook een informatief karakter, maar bovenal zult u de hele middag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

Heeft u altijd al eens een workshop Zumba Gold willen volgen? Doe dit dan tijdens de Seniorendag! Zumba Gold is een vrolijke en actieve les waarbij u de beginnerspasjes van Zumba leert, speciaal ontwikkelt voor de actieve ouderen. De Zumba Gold les wordt gegeven door Vica Gielen van Basic-Fit. Tevens kunt u deze dag de balanstest doen van Vividus Centrum voor Gezondheid, zowel actief als informatief. Tot slot kunt u deze dag ook deelnemen aan een workshop cupcakes versieren.

Tevens ligt het entertainmentgehalte hoog deze dag in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo, want ieder jaar worden er zorgvuldig artiesten uitgenodigd om de senioren te komen vermaken tijdens de Seniorendag. Dit jaar kunnen de senioren een optreden van Ensemble De Oldtimers verwachten! De Oldtimers is een speciale groep ervaren zangers onder leiding van Marianne Maessen-Scherjon. Zij zijn de laatste jaren vooral succesvol met het zingen van bekende melodieën waarbij de originele tekst is vervangen door eigen gemaakte nostalgische en humoristische Venlose tekst.


Programma

12.00 uur             Inloop en ontvangst met koffie en vlaai
12.30 uur             Welkomstwoord en optreden Ensemble De Oldtimers
13.15 uur             Diverse workshops: Zumba Gold, cupcakes versieren, stabiliteitsoefeningen
14.00 uur             Optreden Ensemble De Oldtimers
14.30 uur             Diverse workshops: Zumba Gold, cupcakes versieren, stabiliteitsoefeningen
15.15 uur             Prijsuitreiking mooiste cupcake
15.30 uur             Slotoptreden Ensemble De Oldtimers
16.30 uur             Einde programma en afsluiting seniorendag  

Optioneel ochtendprogramma
10.00 uur             Inloop en ontvangst met koffie en vlaai
10.30 uur             Start wandeltocht Rosarium en Wilhelmina park (€ 5,-)
10.30 uur             Start stadswandeling centrum Venlo (€ 5,-)

Voordat het middagprogramma begint in het Ewals Cargo Care paviljoen heeft u ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de bovenstaande ochtendprogramma’s. Wij vragen u vriendelijk om u van tevoren aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. De deelnamekosten van het middagprogramma bedragen € 6,- waarvoor u een kopje koffie en een stuk heerlijke Limburgse vlaai krijgt, verzorgd door Kaneman Entertastement. Voor deelname aan de activiteiten tijdens het ochtendprogramma vragen wij een extra bijdrage, zoals u kunt lezen achter de activiteiten. KBO-leden en SOB-leden krijgen €1,- korting. Bij KBO-leden wordt de korting automatisch verrekend tijdens de online inschrijving. SOB-leden krijgen op vertoon van hun SOB-pas € 1,- retour bij de entree van het Ewals Cargo Care paviljoen op donderdag 22 maart.

Inschrijven
Via dit online formulier kunt u zich aanmelden voor de Venloop Seniorendag op donderdag 22 februari 2018.

Wanneer?
De Seniorendag vindt plaats voorafgaand aan de Weir Venloop en Venloop Wandeltocht op donderdag 22 maart 2018.

Waar?
De Seniorendag vindt plaats in het Julianapark in het Ewals Cargo Care Paviljoen, dat speciaal is opgebouwd voor de Weir Venloop. De ingang is aan de zijde van de Deken van Oppensingel.

Voor wie?
De Seniorendag is voor senioren uit de gemeenten Venlo, Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas. Uiteraard zijn senioren uit andere gemeenten ook van harte welkom! In het Ewals Cargo Care paviljoen is plek voor ruim 1000 senioren.


Bekijk hier de foto's van de Seniorendag 2017.

Openbaar vervoer
Aangezien de parkeerplaatsen bij het Julianapark in Venlo beperkt zijn, raden wij u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het trein- en busstation van Venlo ligt op steenworp afstand van het Julianapark. U heeft al een OV dagkaart voor een paar euro.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de bovenstaande informatie, dan kunt u deze sturen naar info@venloop.nl.