img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Seniorendag

Seniorendag

Op donderdag 28 maart worden de senioren weer in het zonnetje gezet tijdens Seniorendag 2019! In samenwerking met KBO Limburg en SOB Venlo staat er een tjokvol programma op de planning, met dit jaar het thema 'eenzaamheid'. Deze “beleefdag” voor senioren bevat een actief maar zeker ook een informatief karakter, maar bovenal zult u de hele middag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

Er worden verschillende workshops georganiseerd, zoals de balanstest van Vividus Fysiotherapie. Daarnaast kunnen de bezoekers ook gedurende de hele middag deelnemen aan diverse Oud Hollandse spellen in het paviljoen.

Programma

  • 12.00 uur    Inloop en ontvangst met koffie en vlaai
  • 12.30 uur    Welkomstwoord
  • 12.35 uur    Optreden Seniorenorkest Meijel
  • 13.00 uur    Diverse workshops
  • 13.45 uur    Optreden Seniorenorkest Meijel
  • 14.30 uur    Diverse workshops
  • 15.15 uur    Einde workshops
  • 15.30 uur    Optreden Marleen Rutten
  • 16.15 uur    Gezellig samenzijn
  • 16.30 uur    Afsluiting 

Tot slot ligt het entertainmentgehalte hoog deze dag in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo, want ieder jaar worden er zorgvuldig artiesten uitgenodigd om de senioren te komen vermaken tijdens de Seniorendag. Dit jaar komt niemand minder dan de Limburgse Marleen Rutten optreden en het paviljoen op de kop zetten! Daarnaast komt Seniorenorkest Meijel de sfeer verhogen met hun muzikaliteit.

Bekijk hier de sfeercompilatie van de Venloop Seniorendag 2017:Bekijk hier de foto's van de Seniorendag 2018.

Inschrijven
Je kunt je via dit online formulier aanmelden voor de Venloop Seniorendag op donderdag 28 maart 2019. De inschrijfkosten bedragen € 6,- per persoon. Dit is inclusief een heerlijk stuk Limburgse vlaai en een kop koffie. Overigens krijgen leden van het KBO of SOB € 1,- korting.

Wanneer?
De Seniorendag vindt plaats op de donderdag van ons vijfdaagse evenement, voorafgaand aan de Weir Venloop en Neptunus Wandeltocht.

Waar?
De Seniorendag vindt plaats in het Julianapark in het Ewals Cargo Care Paviljoen, dat speciaal is opgebouwd voor de Weir Venloop. De ingang is aan de zijde van de Deken van Oppensingel.

Voor wie?
De Seniorendag is voor senioren uit de gemeenten Venlo, Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas. Uiteraard zijn senioren uit andere gemeenten ook van harte welkom! In het Ewals Cargo Care paviljoen is plek voor ruim 1000 senioren.

Openbaar vervoer
Aangezien de parkeerplaatsen bij het Julianapark in Venlo beperkt zijn, raden wij u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het trein- en busstation van Venlo ligt op steenworp afstand van het Julianapark. U heeft al een OV dagkaart voor een paar euro.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de bovenstaande informatie, dan kunt u deze sturen naar info@venloop.nl.

    

 

Hoofd- en naamsponsoren