Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Seniorendag

Op donderdag 22 maart 2018 worden de senioren weer in het zonnetje gezet tijdens Seniorendag 2018! In samenwerking met SOB Venlo en KBO Limburg staat er een tjokvol programma op de planning. Deze “beleefdag” voor senioren bevat een actief maar zeker ook een informatief karakter, maar bovenal zult u de hele middag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

Tevens ligt het entertainmentgehalte hoog deze dag in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo, want ieder jaar worden er zorgvuldig artiesten uitgenodigd om de senioren te komen vermaken tijdens de Seniorendag. Tijdens de Seniorendag 2017 kwamen niemand minder dan Rob en Emiel een onvergetelijke show weggeven vol magie, cabaret, verwondering en humor!Het programma van de Seniorendag 2018 zal te zijner tijd op deze pagina verschijnen. Tevens kunt u zich te zijner tijd via deze webpagina online aanmelden voor de Seniorendag. Houd de pagina dus goed in de gaten!

Bekijk hier de foto's van de Seniorendag 2017.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de bovenstaande informatie, dan kunt u deze sturen naar info@venloop.nl.

       

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.