img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Overdragen startnummer

Startnummer overdragen

Mocht je helaas niet meer mee kunnen of willen rennen, dan is het mogelijk om je startnummer via onderstaand overdrachtsformulier tot donderdag 28 maart om 23.59 uur over te schrijven naar een andere deelnemer. Dit is conform onze algemene voorwaarden ook de enige toegestane manier om je startnummer over te dragen. Op het startnummer zal de naam van de originele deelnemer gedrukt staan, echter komt de nieuwe deelnemer wel onder zijn/haar eigen naam in de uitslagenlijst.

Het is belangrijk te weten dat je het startnummer maar één keer kunt overdragen. Tevens is het niet mogelijk om de afstand te wijzigen.

De nieuwe deelnemer dient het overdrachtsformulier in te vullen. Hierbij heb je wel een aantal gegevens van de huidige deelnemer nodig, namelijk het startnummer, de postcode en de geboortedatum. De organisatie geeft in geen enkel geval deelnemersgegevens door of bemiddelt tussen deelnemers met betrekking tot de overdracht.

Voor de overdracht wordt € 2,50 in rekening gebracht middels een eenmalige automatisch incasso. Na afloop van de overdrachtsprocedure ontvang je een bevestigingsmail van de overdracht.

Tot slot dienen de deelnemers onderling te zorgen dat het startnummer bij de juiste (nieuwe) deelnemer terecht komt, het is namelijk niet mogelijk om hiervoor een adreswijziging door te geven.

Bekijk hier welk startnummer jij hebt.

 

Hoofd- en naamsponsoren