Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Openbaar vervoer

Het start- en finishgebied voor zowel de Venloop Wandeltocht op zaterdag als de Weir Venloop op zondag ligt op steenworp afstand van centraal station Venlo en het busstation. Hierdoor is het ideaal om ons evenement met het openbaar vervoer te bezoeken. Je stapt uit de bus en/of trein en je hoeft niet na te denken over het parkeren van jouw auto. Gezien het hoge aantal deelnemers en bezoekers van ons evenement, raden wij je dan ook sterk aan met het openbaar vervoer naar Venlo af te reizen. Tevens ben je zo bewust met het milieu bezig!

Reis plannen

Arriva heeft een leuke actie voor onze deelnemers en bezoekers in petto. Tijdens het weekend van ons evenement, op zaterdag 25 maart en zondag 26 maart 2017, reis jij voordelig met de trein tussen Roermond en Nijmegen! Koop hier jouw e-ticket met 20% korting! Kies jouw reis en vul bij de stap betaling de kortingscode venloop2017 in. De korting wordt dan automatisch verrekend. Het e-ticket is geldig als retourtje voor één persoon op het treintraject Roermond – Venlo en Nijmegen – Venlo.

Via de website van Arriva kun jij eenvoudig jouw reis met het openbaar vervoer plannen. Houd er rekening mee dat er in het weekend regelmatig aan het spoor wordt gewerkt, dus controleer kort voor vertrek nogmaals jouw geplande reis.

Klik op de button en plan je reis!


Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.