img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Het start- en finishgebied voor zowel de Neptunus Wandeltocht op zaterdag als de Weir Venloop op zondag ligt op steenworp afstand van centraal station Venlo en het busstation. Hierdoor is het ideaal om ons evenement met het openbaar vervoer te bezoeken. Je stapt uit de bus en/of trein en je hoeft niet na te denken over het parkeren van jouw auto. Gezien het hoge aantal deelnemers en bezoekers van ons evenement, raden wij je dan ook sterk aan met het openbaar vervoer naar Venlo af te reizen. Tevens ben je zo bewust met het milieu bezig!

Plan je reis
Arriva heeft een leuke actie voor onze deelnemers en bezoekers in petto. Tijdens het weekend van ons evenement, reis jij voordelig met de trein tussen Roermond en Nijmegen! Koop hier jouw e-ticket met 20% korting! Kies jouw reis en bij de betaling wordt de korting automatisch verrekend. Het e-ticket is geldig als retourtje voor één persoon op het treintraject Roermond – Venlo en Nijmegen – Venlo.

Via de website van Arriva kun jij eenvoudig jouw reis met het openbaar vervoer plannen.
Klik op de button en plan je reis!Extra lange treinen en omleidingen
Vanwege de verwachte drukte tijdens de Weir Venloop rijden er op zondag extra lange treinen tussen Venlo en Roermond. In overleg met de organisatie en de gemeente Venlo heeft Arriva besloten een aantal buslijnen om te leiden of tijdelijk stil te leggen tijdens de Weir Venloop. Je kunt het actuele overzicht van de buslijnen en -tijden op de zondag van de Weir Venloop te zijner tijd op deze webpagina raadplegen.

Hoofd- en naamsponsoren