Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Oefentochten

Ter voorbereiding op de Venloop Wandeltocht van 25 maart 2017 organiseert Stichting Venlo-Loopstad.com op drie zondagen in 2017 oefentochten om de wandelaars goed getraind aan de start te krijgen. In het schema hieronder staan de datums en de afstanden die men kan lopen.

DatumAfstandenLink naar inschrijfmodule
8 januari 201710 km en 15 km  Inschrijven is niet meer mogelijk
5 februari 201715 km en 20 km  Inschrijven is niet meer mogelijk
5 maart 201715 km en 25 km  Inschrijven is niet meer mogelijk


De tochten hebben allemaal een aanvangstijdstip van 09.00 uur. Start en finish vindt plaats bij Van der Valk Hotel Venlo. Vanaf dit seizoen wordt iedereen voor aanvang en na afloop van de oefentochten in een verwarmde binnenruimte ontvangen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per oefentocht. Hiervoor ontvang je, naast de uitgezette en bewegwijzerde route, een kop koffie/thee en een lekkere versnapering na afloop van de wandeltocht. Tevens is er bij iedere oefentocht de mogelijkheid om je ter plekke in te schrijven voor een oefentocht, de kosten hiervan bedragen €7,50. Je dient je dan tussen 9.00 en 9.30 uur te melden bij de inschrijfbalie van Van der Valk Hotel Venlo.

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.