img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Oefentochten

Oefentochten

Ter voorbereiding op de Neptunus Wandeltocht van 24 maart 2018 organiseert Stichting Venloop op drie zondagen in 2018 oefentochten om de wandelaars en rolstoelers goed getraind aan de start te krijgen. In het schema hieronder staan de datums en de afstanden die men kan deelnemen. Klik op inschrijven om je voor de gewenste Venloop Oefentocht in te schrijven. Helaas is het niet mogelijk om je in één keer voor alle Venloop Oefentochten in te schrijven.

DatumAfstandenLink naar inschrijfmodule
7 januari 201810 km en 15 km  Inschrijven niet meer mogelijk
4 februari 201815 km en 20 km  Inschrijven niet meer mogelijk
4 maart 201815 km en 25 km  Inschrijven niet meer mogelijk *


De tochten hebben allemaal een aanvangstijdstip van 09.00 uur. Start en finish vindt plaats bij Van der Valk Hotel Venlo. Vanaf dit seizoen wordt iedereen voor aanvang en na afloop van de oefentochten in een verwarmde binnenruimte ontvangen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per oefentocht. Hiervoor ontvang je, naast de uitgezette en bewegwijzerde route, een kop koffie/thee en een lekkere versnapering na afloop van de wandeltocht of rolstoeltocht. Tevens is er bij iedere oefentocht de mogelijkheid om je ter plekke in te schrijven voor een oefentocht, de kosten hiervan bedragen €7,50. Je dient je dan tussen 9.00 en 9.30 uur te melden bij de inschrijfbalie van Van der Valk Hotel Venlo.

* De online inschrijving voor de Venloop Oefentocht op zondag 4 maart is inmiddels gesloten. Wil jij alsnog aanstaande zondag meewandelen, dan kun jij nog deelnemen middels de na-inschrijving. De deelnamekosten van de na-inschrijving bedragen €7,50. Indien jij gebruik wilt maken van de na-inschrijving, dan dien jij je zondag 4 maart om 9.00 uur te melden bij de na-inschrijvingsbalie bij Van der Valk Hotel Venlo.

Klik hier voor meer foto's van de Venloop Oefentochten 2017.