img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

NK halve marathon

NK halve marathon 2019

Op zondag 31 maart 2019 mag Stichting Venloop net zoals in 2012, 2013 en 2018 het Nationaal Kampioenschap halve marathon organiseren. Lees hier het complete nieuwsartikel van 14 oktober 2016 over Stichting Venloop en het NK halve marathon.

Wil jij op zondag 31 maart 2019 deelnemen aan het NK halve marathon in Venlo? Schrijf je dan hier online in en selecteer bij het onderdeel NK halve marathon. Houd er rekening mee dat aanmelden voor het NK halve marathon alleen mogelijk is voor hardlopers die aangesloten zijn bij een Atletiekunie-vereniging en beschikken over een wedstrijdlicentie.

Via deze link kunnen deelnemers controleren of ze ingeschreven zijn voor het NK halve marathon. Deze deelnemers kunnen starten in een speciaal startvak. Dit vak is enkel voor NK deelnemers en zal vooraan in de startopstelling zijn.

Indien je hebt gekozen om het startnummer opgestuurd te krijgen, zal dit twee weken voor het evenement per post in je brievenbus verschijnen. Heb je ervoor gekozen om jouw startnummer op te halen, dan kun je dit ophalen in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo op:

Vrijdag 29 maart tussen 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag 30 maart tussen 12.00 – 17.00 uur
Zondag 31 maart tussen 09.30 – 14.00 uur

Deelnemers van het NK halve marathon worden om 11.30 uur ontvangen bij een basisschool nabij de startlocatie. Hier is de mogelijkheid om je om te kleden. Na afloop zal hier ook de mogelijkheid zijn om te douchen. Voor NK deelnemers kunnen gratis parkeren in een nabijgelegen parkeergarage. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer naar Venlo te komen. Op slecht 750 meter afstand van het centraal station ligt de basisschool waar de NK deelnemers worden ontvangen.  


 

       

Hoofd- en naamsponsoren