Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Nieuws

The Daily Mile Venlo

dinsdag 24 oktober 2017

In het voorjaar van 2017 heeft basisschool de Klingerberg als eerste het Engelse concept the Daily Mile opgepakt binnen de gemeente Venlo. Inmiddels heeft ook basisschool Al Andalous dit mooie initiatief omarmt. Stichting Venloop wil samen met JOGG Venlo nog meer scholen enthousiasmeren om the Daily Mile onderdeel te maken van het onderwijsprogramma op het basisonderwijs.

“De scholieren beginnen ‘s morgens met lekker samen een rondje rennen om de school. Een super leuke en laagdrempelige manier voor jonge kinderen om kennis te maken met een gezonde manier van leven”, aldus Ingrid Keder, bestuurslid Stichting Venloop. Steeds meer jonge kinderen zijn te zwaar. Stichting Venloop hoopt samen met JOGG Venlo dit aantal te reduceren met behulp van the Daily Mile. Enthousiaste scholen kunnen meer informatie opvragen via venloopkids@venloop.nl.

Bekijk hieronder het filmpje van the Daily Mile Venlo:

« Terug naar het overzicht

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.