img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Nieuws

Inschrijvingen hardloopwedstrijden gesloten!

23 | 02 | 18

De inschrijvingen voor de hardloopwedstrijden op zondag 25 maart 2018 zijn gesloten! De inschrijving voor de allereerste CheckVenlo Student Run is wel nog geopend tot en met woensdag 21 maart 2018.

De methode van na-inschrijven is vanaf dit jaar anders. Het is niet meer mogelijk om je fysiek in te schrijven op vrijdag 23 maart, zaterdag 24 maart en zondag 25 maart in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark. Wel kun jij je vanaf maandag 5 maart t/m donderdag 22 maart na-inschrijven via het online formulier dat te zijner tijd op onze website zal verschijnen. Bekijk hier de tarieven van de na-inschrijving. Let op: na-inschrijven is mogelijk totdat de desbetreffende afstand vol is. Voor de Van der Valk Halve Marathon en de Seacon Logistics 10 km is na-inschrijven sowieso niet meer mogelijk, aangezien deze afstanden hun limiet al hebben bereikt.

Wil jij liever wandelen? De inschrijvingen voor de Neptunus Wandeltocht en Rolstoeltocht zullen op vrijdag 2 maart om 23.59 uur sluiten. Schrijf je hier individueel in voor de Neptunus Wandeltocht of schrijf je hier in als groep en wandel gezellig samen mee!

Tevens is de inschrijving voor de Seniorendag op donderdag 22 maart 2018 nog geopend. In samenwerking met KBO Limburg en SOB Venlo staat er weer een tjokvol en actief programma op de planning met o.a. een workshop Zumba Gold, een balanstest en een workshop cupcakes versieren.

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 vindt in het Julianapark in Venlo de Venloop Expo plaats. Een overdekte expo die onderdak biedt aan organisaties, veelal vernieuwende ondernemers op het gebied van sport, gezondheid en een actieve levensstijl. Op vertoon van jouw wandelkaart of startnummer kun je een leuke goodiebag ophalen bij de Venloop-stand (zolang de voorraad strekt) tijdens de Venloop Expo.

Tot slot trappen we de Weir Venloop traditioneel af met de VenloopKids-middag op woensdag 21 maart in het Venlose Julianapark van 13.45 tot 17.00 uur. Tijdens deze gezellige en actieve middag wordt er een interactief beweegcircuit met allerlei toffe activiteiten voor ieder kind georganiseerd. Inschrijven is niet nodig en de toegang is geheel gratis!

Tot ziens tijdens de dertiende editie van de Weir Venloop van woensdag 21 t/m zondag 25 maart 2018!


« Terug naar het overzicht

Hoofd- en naamsponsoren