img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Nieuws

Inschrijving Seniorendag 2017 geopend

30 | 12 | 16

Op donderdag 23 maart 2017 worden de senioren weer in het zonnetje gezet tijdens Seniorendag 2017! In samenwerking met SOB Venlo en KBO Limburg staat er een tjokvol programma op de planning rondom het thema Positieve gezondheid. Deze “beleefdag” voor senioren bevat een actief maar zeker ook een informatief karakter, maar bovenal zult u de hele middag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

Heeft u altijd al eens een workshop Zumba Gold willen volgen? Doe dit dan tijdens de Seniorendag 2017! Zumba Gold is een vrolijke en actieve les waarbij u de beginnerspasjes van Zumba leert, speciaal ontwikkelt voor de actieve ouderen.

Tevens ligt het entertainmentgehalte hoog deze dag in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo, want Rob en Emiel komen een onvergetelijke show weggeven vol magie, cabaret, verwondering en humor! Daarnaast zal het zangkwartet Oenje-Kloenje de muzikale omlijsting verzorgen met spetterende Kölsche muziek.
 

Voordat het middagprogramma begint in het Ewals Cargo Care paviljoen heeft u ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de ochtendprogramma’s. U heeft bij het ochtendprogramma de keuze uit:

  • Een bezoek aan het Limburgs Museum (€ 10,-)
  • Een bezoek aan Museum van Bommel van Dam (€ 7,-)
  • Een stadswandeling (€ 5,-)
  • Een wandeling door het Wilhelminapark en het Rosarium (€ 5,-)


Wij vragen u vriendelijk om u van tevoren aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. De deelnamekosten van het middagprogramma bedragen € 5,- waarvoor u een kopje koffie en een stuk heerlijke Limburgse vlaai krijgt, verzorgd door Kaneman Entertastement. Voor deelname aan de activiteiten tijdens het ochtendprogramma vragen wij een extra bijdrage, zoals u kunt lezen achter de activiteiten.

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier!


« Terug naar het overzicht