Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Nieuws

Ballorig Avond4Daagse

maandag 03 april 2017

De Ballorig Avond4Daagse staat weer voor de deur! Van dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni lopen deelnemers iedere avond weer een afstand van 6 of 12 kilometer. De afstand wordt aangegeven bij inschrijving en kan gedurende het evenement niet meer gewijzigd worden. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond vindt de start en de finish plaats bij het Kazerneterrein, Garnizoenweg te Venlo. Op vrijdag zal alleen de start plaatsvinden bij het Kazerneterrein, met als kers op de taart het defilé in de binnenstad op vrijdag.

Je kunt je vanaf nu via dit online inschrijfformulier weer inschrijven voor de Ballorig Avond4Daagse 2017. Wil jij met jouw klas of met een groep meewandelen? Schrijf jullie dan gemakkelijk als groep in via dit online groepsformulier. Zowel kinderen als volwassenen mogen deelnemen aan de Ballorig Avond4Daagse. Je kunt voorinschrijven tot en met 30 mei.  

Bekijk hier de foto's van vorig jaar en kom alvast in de stemming!

 

« Terug naar het overzicht

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.