img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Kerstloop

Venloop Kerstloop

HO HO HO.. wij organiseren een Venloop Kerstloop!

Na een succesvolle eerste editie zal op zondag 16 december 2018 de derde editie van onze Venloop Kerstloop plaatsvinden in samenwerking met Venlo on Ice. Deze wandeltocht van 7,5 kilometer vindt midden in het Kerstseizoen plaats en zal dan ook helemaal in het teken staan van de holly jolly Kerstgedachte in een sfeervolle Kerstmis-setting!

De Venloop Kerstloop zal om 9.00 uur starten bij Venlo on Ice (Oude Markt in Venlo). De route loopt door de groene en heuvelachtige omgeving van Venlo en is leuk voor jong en oud! In lijn met de Kerstgedachte en -sfeer is het natuurlijk leuk om samen met het hele gezin, de hele familie en/of een grote vriendengroep mee te wandelen. Ook voor de kinderen is het hartstikke leuk om mee te wandelen, want kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meewandelen en kunnen daarna tot 12.00 uur gratis schaatsen op de grote ijsbaan van Venlo on Ice! Heb je hele jonge kinderen? Geen probleem, kinderwagens en bolderwagens zijn gewoon toegestaan tijdens de wandeltocht. Tevens staat er bij terugkomst een kopje koffie/thee/chocomel voor je klaar en een overheerlijke oliebol! Bekijk hier de foto's van vorig jaar of bekijk de sfeerimpressie hieronder.


Kortom, een gezellig en actief dagje uit voor het hele gezin, de hele familie en/of vriendengroepen! Waan je in een Winter Wonderland  en schrijf jezelf/jullie hier in voor onze Kerstloop op zondag 16 december.

Deelnamekosten bedragen € 5,-. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen gratis deelnemen, maar dienen wel aangemeld te worden via het inschrijfformulier. The more the merrier!

Hoofd- en naamsponsoren