Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Venloop Kerstloop

HO HO HO.. wij organiseren een Venloop Kerstloop!

Op zondag 18 december 2016 zal de eerste editie van onze Venloop Kerstloop plaatsvinden in samenwerking met Venlo on Ice. Deze wandeltocht van 7,5 kilometer vindt midden in het Kerstseizoen plaats en zal dan ook helemaal in het teken staan van de holly jolly Kerstgedachte in een sfeervolle Kerstmis-setting!

De Venloop Kerstloop zal om 9.00 uur starten bij Venlo on Ice (Oude Markt in Venlo). De route loopt door de groene en heuvelachtige omgeving van Venlo en is leuk voor jong en oud! In lijn met de Kerstgedachte en -sfeer is het natuurlijk leuk om samen met het hele gezin, de hele familie en/of een grote vriendengroep mee te wandelen. Ook voor de kinderen is het hartstikke leuk om mee te wandelen, want kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meewandelen en kunnen daarna tot 12.00 uur gratis schaatsen op de grote ijsbaan van Venlo on Ice! Heb je hele jonge kinderen? Geen probleem, kinderwagens en bolderwagens zijn gewoon toegestaan tijdens de wandeltocht. Tevens staat er bij terugkomst een kopje koffie/thee/chocomel voor je klaar en een overheerlijke oliebol!

Kortom, een gezellig en actief dagje uit voor het hele gezin, de hele familie en/of vriendengroepen! Waan je in een Winter Wonderlanden schrijf jezelf/jullie hier in voor onze Kerstloop op zondag 18 december.

Deelnamekosten bedragen € 5,-. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen gratis deelnemen, maar dienen wel aangemeld te worden via het inschrijfformulier. The more the merrier!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.