Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Groepsinschrijving

Inschrijven Venloop Wandeltocht 2017

Via dit formulier kunnen bedrijven en wandelgroepen wandelaars aanmelden. Ook vrienden en/of familie kunnen zich via dit formulier als groep aanmelden. Een team dient minimaal 5 en maximaal 99 wandelaars te bevatten, waarbij deelnemers in één team niet allemaal aan dezelfde afstand deel hoeven te nemen.Bij minder dan 99 deelnemers hoeft er in principe slechts één team aan te worden gemeld. Na aanmelding van de wandelgroep(pen) ontvangt de contactpersoon een toegangscode waarmee de deelnemers en afstanden kunnen worden toegevoegd.

De deelname kosten zijn gelijk aan de kosten van de reguliere inschrijvingen voor de wandeltochten. Na sluiting van de inschrijvingen op 6 maart 2017 worden de inschrijfgelden middels een factuur bij de "contactpersoon inzake rekening" in rekening gebracht. Het bedrag wordt dus niet automatisch geincasseerd zoals bij de reguliere inschrijvingen. Voor vragen over het groepenformulier kun je een e-mail sturen naar inschrijven@venloop.nl.

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.