img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Groepsinschrijving

Groepsinschrijving

Inschrijven Neptunus Wandeltocht 2019

De inschrijvingen voor de Neptunus Wandeltocht 2019 zullen traditiegetrouw op woensdag 1 augustus 2018 om 00.00 uur openen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Bedrijven en wandelgroepen kunnen zich als wandelgroep aanmelden via deze pagina. Ook vrienden en/of familie kunnen zich via dit formulier als groep aanmelden. Een team dient minimaal 5 en maximaal 99 wandelaars te bevatten, waarbij deelnemers in één team niet allemaal aan dezelfde afstand deel hoeven te nemen. Bij minder dan 99 deelnemers hoeft er in principe slechts één team aan te worden gemeld. Na aanmelding van de wandelgroep(pen) ontvangt de contactpersoon een toegangscode waarmee de deelnemers en afstanden kunnen worden toegevoegd.

De deelname kosten zijn gelijk aan de kosten van de reguliere inschrijvingen voor de wandeltochten. Na sluiting van de inschrijvingen worden de inschrijfgelden middels een factuur bij de "contactpersoon inzake rekening" in rekening gebracht. Het bedrag wordt dus niet automatisch geïncasseerd zoals bij de reguliere inschrijvingen. Voor vragen over het groepenformulier kun je een e-mail sturen naar inschrijven@venloop.nl.

 

Hoofd- en naamsponsoren