Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Inschrijven

Hier kun jij je inschrijven voor de Weir Venloop op zondag 26 maart 2017. LET OP: het inschrijfformulier bevindt zich in een beveiligde omgeving van www.inschrijven.nl.

LET OP: de halve marathon en 10 km zijn vol! Er wordt niet gewerkt met reservelijsten. Bij het bepalen van het maximaal aantal inschrijvers voor de halve marathon en de 10 km is reeds rekening gehouden met annuleringen.

Vindt er een na-inschrijving plaats?
Er is een beperkte na-inschrijving mogelijk op vrijdag 24 maart (14.00-18.30 uur), zaterdag 25 maart (11.00-17.00 uur) en zondag 26 maart (09.30-11.00 uur) bij ons inschrijfbureau in het Julianapark in Venlo. Het aantal beschikbare startnummers via de na-inschrijving is niet ongelimiteerd en het is niet mogelijk om startnummers vooraf te reserveren. Na-inschrijving zal alleen plaatsvinden voor de G-loop, jeugdlopen en de 5 km. Let op: de Bambinoloop (5 jaar) is reeds uitverkocht.

For the English registration form, click here.
Das Deutsche Anmeldeformular finden Sie hier.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.