img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Informatie Avond4Daagse

Informatie Ballorig Avond4Daagse

Inschrijven

Je kunt je op deze pagina individueel inschrijven voor de Ballorig Avond4Daagse 2018. Schrijf jij je liever meteen als groep in, dan kun jij jouw groep hier registreren. De afstand wordt aangegeven bij inschrijving en kan gedurende het evenement niet meer gewijzigd worden. 

Kosten

De kosten voor deelname aan de Ballorig Avond4Daagse bedragen €5,- per persoon, zowel bij een individuele inschrijving als bij een groepsaanmelding.

Startbescheiden

De startbescheiden voor de deelnemers die zich via een individuele inschrijving hebben ingeschreven worden in de week voorafgaande aan de Ballorig Avond4Daagse per post verstuurd. De startbescheiden voor de deelnemers van de groepsinschrijving (via de school) worden in de week voorafgaande aan de Ballorig Avond4Daagse naar de contactpersoon van de desbetreffende school gestuurd.

Routes

Hieronder kun je de routes voor de Ballorig Avond4Daagse 2018 per dag en per afstand raadplegen. Op vrijdag wijkt de finishlocatie af van de startlocatie. Daarom zijn de routes op deze dag ingekort. Indien men na de finish te voet weer naar de startlocatie wandelt, komt men in totaal op bijna 6 of 12 km uit. Let op: deze routes zijn onder voorbehoud, er kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

6 kilometer:
Parcours dinsdag 5 juni 2018
Parcours woensdag 6 juni 2018
Parcours donderdag 7 juni 2018
Parcours vrijdag 8 juni 2018

12 kilometer:
Parcours dinsdag 5 juni 2018
Parcours woensdag 6 juni 2018
Parcours donderdag 7 juni 2018
Parcours vrijdag 8 juni 2018

Starttijden

AfstandStarttijd
6 kilometer18:00 uur
12 kilometer17:30 uur


Startvakken

Hieronder staat de startvakindeling voor de Ballorig Avond4Daagse van dinsdag 5 juni t/m vrijdag 8 juni.

Pauzepunten

De pauzepunten voor zowel de 6 km als de 12 km zijn als volgt:

Dinsdag 5 juniGemeente parkeerplaats Hulsterweg
Woensdag 6 juniMaashofpark
Donderdag 7 juniRomeinenweg
Vrijdag 8 juniJulianapark

 

Wandeldiploma

Je kunt het wandeldiploma voor de Ballorig Avond4Daagse 2018 hieronder downloaden. De deelnemende scholen ontvangen de wandeldiploma's voor de scholieren ook fysiek.

Wandeldiploma 6 kilometer
Wandeldiploma 12 kilometer

Nieuwsbrief

Individuele deelnemers en de contactpersonen van de groepen zullen middels nieuwsbrieven op de hoogte worden gesteld over praktische zaken rondom de Ballorig Avond4Daagse.

Sociale media

Volg de Facebook-pagina en/of Twitter-pagina van VenloopKids voor het laatste nieuws over de Ballorig Avond4Daagse en alle overige activiteiten van VenloopKids.

Contact

Heb je vragen over de Ballorig Avond4Daagse Venlo? Stuur dan een e-mail naar venloopkids@venloop.nl.

Hoofd- en naamsponsoren