Dynamic Night Event

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dynamic Night Run

Hoe kunnen we je helpen?

Dynamic Night Event

Op de donderdag van het Arrow Venloop weekend organiseren we het Dynamic Night Event. Een sfeervol en uniek voorproefje op het echte werk van de zondag. Een kort parcours door een uitverlicht Julianapark, aangemoedigd door de opzwepende muziek van onze DJ’s. De naamgever van het evenement ‘Dynamic’ zal zorgen voor een ultieme beleving betreft lichteffecten en geluid. Het Julianapark in Venlo zal voor een avond worden omgetoverd in een uniek hardloopparcours.

Kosten

De kosten van een voorinschrijving voor het Dynamic Night Event bedraagt €7,50 per persoon. 

Locatie

Deelnemers van het Dynamic Night Event worden op de donderdag voor de Arrow Venloop om 19.30 uur verwacht in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo. Het Julianapark is gelegen aan de Deken van Oppensingel.

Hardlopen

Er zal een route door het Julianapark uitgezet worden. Het is aan de deelnemer zelf hoeveel rondjes hij of zij loopt. Er zal geen tijdsregistratie aanwezig zijn. 

Wandelen

Vanaf editie 2024 breidt het Dynamic Night Event zich uit: naast hardlopen is het ook mogelijk de spectaculaire route in het Julianpark te wandelen. 

Programma

Opening 19:30 uur
Warming-up20:00 uur
Start Dynamic Night Event20.15 uur
Finish21.00 uur   

Inschrijven

Via onderstaande button kun jij je vanaf 1 augustus 2023 aanmelden voor het Dynamic Night Event op donderdag 21 maart 2024.

Doe ook mee!

Fotogallerij

Dynamic Night Event wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door: