Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Hardlopen

Weir Venloop

Inschrijven voor de Weir Venloop kan vanaf 1 augustus 2016 tot en met 2 maart 2017 of bij het bereiken van de deelnemerslimieten.Voor deelname aan de Weir Venloop, de Koenen en Co Business Run, de Venloop Wandeltocht of de Vividus Running Academy zijn verschillende inschrijfformulieren van toepassing. Meer informatie over de verschillende deelnamemogelijkheden is terug te vinden in het menu links.
 

Venloopshirt

Dit jaar is het wederom mogelijk om bij je inschrijving een prachtig functioneel hardloopshirt te bestellen. Voor deelnemers aan de Koenen en Co Business Run is dit shirt in de prijs inbegrepen. Er is keuze uit heren-, dames- en kindershirts in diverse maten. Bestellen van shirts kan zolang de voorraad strekt via de inschrijfmodule. Zodra de shirts geleverd zijn, kunnen ze ook tijdens kantooruren gekocht worden bij het Venloophome aan de Koninginnesingel 14 in Venlo.

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.