Gipmans Young Plants Kwaakerrun 2023

Hoe kunnen we je helpen?

Gipmans Young Plants Kwaakerrun 2023

We zijn blij om te mogen delen dat Gipmans Young Plants er ook weer bij zal zijn dit jaar, als hoofdsponsor van het Kwaakerrun weekend. En naast de ondersteuning van dit geweldige evenement doen zij natuurlijk nog veel meer!

Bij Gipmans Young Plants kweken en verkopen ze planten binnen de productgroepen glastuinbouw, vollegrond. De productie vindt plaats op zes locaties in Venlo en twee locaties in Sevenum. Door de grote diversiteit aan producten is er sprake van een jaarrondproductie. Ze zijn er dan ook trots op dat ze hun klanten, denk aan professionele tuinders, industrie en retailers in Europa al 50 jaar mogen bedienen met prachtige producten.

Hun missie is “Vital People, Vital Planet, Vital Plants”. Daarbij werken ze vraag gestuurd. De verscheidenheid en eigen dynamiek binnen de productgroepen en -categorieën, de eisen/wensen van onze klanten en de verschillende markten, maken dat elke productgroep en -categorie een eigen verkoopaanpak vereist. Onze focus ligt daarbij op het aangaan en onderhouden van duurzame relaties.

En ook de relatie met de Kwaakerrun bloeit na inmiddels bijna 13 jaar nog sterk door! 🌷🌱

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email