Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Gastenboek

Het gastenboek is niet bedoeld voor reclamedoeleinden. Stichting Venloop behoudt zich het recht voor deze berichten uit het gastenboek te verwijderen. Voor het stellen van vragen aan de organisatie kunt u het contactformulier gebruiken, te vinden onder contact.

Ga naar pagina 1  2  3  ...  85  86  87  Volgende

Wiek Noldus
Groeten uit Hongarije
Vandaag hoorde ik van pap in Venlo dat er zelfs mensen uit Hongarije meedoen aan de Venloop 2018. Dat zou ik dan wel eens kunnen zijn. Wel een gewone Venlose man die echter woont in Papa, Hongarije. Ook al woon ik op afstand; meedoen aan de Venloop staat voor mij heel hoog op de 'to do' lijst. En niet voor het eerst. Ik zie weer uit naar eenzeer gezellige race met veel muziek, mensen en bekenden! Succes met de organisatie.
zondag 13 augustus 2017
Dana
Startplatz Halbmarathon 2018
Hallo,
ich suche einen Startplatz für den Halbmaraton 2018!
Habe die Anmeldung leider im Urlaub versäumt...
Gerne per email melden: danajung@gmx.de
Danke!
zondag 06 augustus 2017
Harald Weber
Halbmarathon
Leider war ich am 01.08. etwas zu Spät deshalb Versuche ich hier einmal mein Glück ob jemand noch einen Startplatz für den Halbmarathon hat.
donderdag 03 augustus 2017
Hans Custers
Hallo Ellen,
Ik heb me ingeschreven voor de 1/2 marathon. Waarschijnlijk (bijna zeker) doe ik met de bedrijvenloop mee. Als dat zeker is mag je mijn startnummer overnemen. Je kunt me mailen. hanscusters@zonnet.nl
donderdag 03 augustus 2017
Jürgen Gersch
Hallo, ich suche ganz dringend für drei Berliner Lauffreunde einen Startplatz für den Halbmarathon 2018. Wäre klasse, wenn es noch klappen würde!
woensdag 02 augustus 2017
Ellen Baart
op zoek naar een startbewijs.
Helaas lukte het niet om een startbewijs te bemachtigen, omdat mijn mobiel verplicht vroeg naar sponsorcode. Nu een halve dag later zijn alle startbewijzen vergeven. Het zou mijn allereerste zijn en ik heb gehoord dat deze halve marathon ontzettend gaaf is. De sfeer e.d. Wie o wie helpt mij aan een startbewijs voor een normale prijs (dus niet de Fanbewijs). Twitter @ellenbaart als je mij wilt helpen.... Alvast super bedankt.
dinsdag 01 augustus 2017
Rainer
Stadtlauf Wachtendonk
Hello participants of the Venloops we would like to draw your attention to a running event in Wachtendonk!
09/03/2017
14: 00h 500m school year 2008-2011
14: 15h 1500m School year 2002-2007
15: 00h 5km Everyone running
16: 00h Bambini run for children in kindergarden age
16: 15h 10km Main course with age group
Sign in: http://my6.raceresult.com/69717/?lang
vrijdag 28 juli 2017
W.Schatorje
Foto's halve marathon Venloop 2017
Foto's Veloop 2017 Halve Marathon zijn te bekijken op:
https://www.flickr.com/photos/129093359@N03/albums/72157680216557030
https://myalbum.com/album/WtpMXGJuVBsw

dinsdag 04 april 2017
Vonnahme
Jörg
Heute ist nicht allertage Abend !! Ich komm wieder , keine Frage !! Ihr Holländer wart super Klasse ! Danke an alle Helfer , denn ohne sie könnten wir sowas nicht erleben !! Bis 2018
woensdag 29 maart 2017
Gerdie Verhalle
40 km wandelen
Ook ik heb weer voor de derde keer mee gedaan en heb genoten. Jammer weer een jaar wachten. Mag van mij best wel meerdere dagen wandelen zijn.
Bedankt allemaal en tot volgend jaar.
dinsdag 28 maart 2017
Michael
Toller Lauf mit Gänsehaut
Es war wieder ein toller Lauf, Organisation perfekt, tolle Stimmung auf der ganzen Strecke.
Der beste Halbmarathon den ich in meinen 15 Jahen Lauferfahtung erlebt habe.
Nächstes Jahr bin ich wiedrr dabei.
Die Versorgung im Zielbereich könnte es besser sein, aber nur ein ganz kleiner Kritikpunkt.
dinsdag 28 maart 2017
Mireille janssen
40 km tocht
Complenten aan de organisatie van de venloop.
Alles was weer tot in de puntjes geregeld.
Tot volgend jaar.
maandag 27 maart 2017
F. Meels
Complimenten!
Bij deze m'n complimenten aan de organisatie en vrijwilligers van de vlekkeloos georganiseerde Venloop 2017.
Zelf heb ik m'n eerste 0,5 marathon gelopen en deze mede door de gustig gezinde weergoeden als een 21 km lang vrolijk en enthousiast straatfeest ervaren.
Venlo(op) is the place to be als je een goed bereikbare, vlakke 21 km loop zoekt met veel publiek & muziek langs de gehele route.
Suggestie ter verbetering: Ik heb slechts op 1 plek, aan 1 kant van de weg, iets te eten gezien (stukjes banaan) onderweg. Dit aanbod mag iets groter zijn.
Tot de volgende!
maandag 27 maart 2017
Sonja da Silva Marques
Anteilnahme
Ich möchte den Angehörigen des leider verstorbenen mein herzliches Beileid und meine Anteilnahme aussprechen! Viele der mir bekannten Läufer (mich eingeschlossen) macht es trotz der wahnsinnig tollen Veranstaltung umso trauriger, das so etwas einem Mitläufer wiederfahren ist. Wir wünschen den Hinterbliebenen ganz viel Karft in dieser schweren Zeit!
maandag 27 maart 2017
Annemarie Peters
Wandeltocht 40km
Erg mooie wandeltocht de 40km. Uiteraard speelde het prachtige weer mee. Ik heb genoten. En ja, soms is het ook afzien. Maar het publiek langs de kant sleept je er dan zeker doorheen!
maandag 27 maart 2017
Karin
wandeltocht 30km
Leuke wandeltocht 30 km. Fijn dat het dit keer gedeeltelijk een andere route was dan voorgaande jaren. Stuk door bos bij Velden was erg mooi.
maandag 27 maart 2017
JTFoto
Foto's
Foto's van de 10 km (locatie Groenveldsingel/Burg. Reinoudsingel) zijn terug te vinden op www.jtfoto.nl. Foto's van de halve marathon (locatie Grotestraat Tegelen) staan vanaf a.s. donderdag op www.jtfoto.nl. Via de contact button op de site zijn foto's gratis digitaal op te vragen. Vermeld de naam van de foto links boven de foto. (bijv. Venloop_2017_005.jpg
maandag 27 maart 2017
Bart Aerts
Fantastisch
De 12e editie van de Venloop was wederom om in te lijsten. Woensdag waren de weergoden al goed gestemd tijdens een heel leuke kidsmiddag. Dat gold ook voor de deelnemers op zaterdag en zondag. Dit jaar weer meer wandelaars en de stemming zat er fantastisch in. De Parade was op zaterdag al zeer druk, zoals we dat van de zondag kennen. De deelnemers aan de 10km wandeltocht waren te vroeg binnen om deze sfeer te proeven. De zondag was weer fantastisch. Enorme deelname vanaf het 1e loopnummer bij de Bambino's t/m de HM. In ruim 25 jaar heb ik als deelnemer aan een HM heb ik nog nooit zoveel publiek langs de kant zien staan bij een andere HM en eerdere edities v.d. Venloop. De Parade staat altijd vol, maar ook buiten het centrum, Tegelen, Steyl, Hout-Blerick en Blerick, overal was het druk. Vele mensen hebben zich ingespannen om mooie versieringen aan te brengen. De beste laat ik aan de organisatie over, maar de Maasstraat in Steyl was voor mij het de mooiste. Het overlijden van de nog maar 23-jarige deelnemer uit Duitsland is zeer tragisch. Een enorm drama voor de nabestaanden. Zelfs de directe nabijheid van een peleton aan medische hulpverleners heeft dit niet kunnen voorkomen. Al weet je zelf dat je een risico bent als je wat mankeert, de organisatie weet niet welke potentiële risico's er aan de start verschijnen. De Venloop heeft daarom vanaf het begin ingezet op maximale medische zorg voor het geval er iets gebeurt. In het geval er hulp geboden is, dan kan je dat beter tijdens de Venloop gebeuren dan thuis. Helaas heeft dat zelfs niet mogen baten en is het de hoop dat het niet nog een keer gebeurt. Veel mensen zijn door de Venloop in beweging gebracht en hebben gigantisch veel mensen genoten van 4 Venloop-dagen. Organisatorisch stak het wederom prima in elkaar, compliment voor de organisatie en de talrijke vrijwilligers!
maandag 27 maart 2017
Jules Snijders
geweldig
Het was weer een super toffe dag maar wel met een zwart randje. Organisatie en heel Venlo bedankt.
zondag 26 maart 2017
Andreas Becker
Danke
Venlo war wie immer ein richtig toller Lauf. Super Organisation, alles funktioniert von der Anmeldung bis zur Finischerverpflegung am Ziel.
In Venlo ist mehr los als am Rosenmontagszug in Kamp-Lintfort.
Hut ab Niederlande! Top Stimmung!
See you next Year!
zondag 26 maart 2017
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.