img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

G-loop

Scelta Mushrooms G-loop

Sporten is voor iedereen! Dat vinden wij bij de Weir Venloop ook en daarom organiseren wij ieder jaar de Scelta Mushrooms G-loop op de zondag van ons evenement. Deze Scelta Mushrooms G-loop is een loop van één kilometer voor iedereen vanaf acht jaar met een mentale en/of fysieke beperking.

Ieder jaar verzamelen alle deelnemers van de Scelta Mushrooms G-loop bij de achterzijde van verzorgingshuis De Beerendonck, gelegen aan de Deken van Oppensingel 8 in Venlo. Hier is een kleedruimte beschikbaar en staat water klaar voor de deelnemers. De Beerendonck is op loopafstand van de Golziusstraat, de startlocatie van de Scelta Mushrooms G-loop.

Om 10.00 uur zal er een warming-up plaatsvinden voor alle deelnemers van de Scelta Mushrooms G-loop. Vervolgens lopen alle G-lopers om 10.15 uur samen naar de start. De start vindt om 10.40 uur plaats op de Golziusstraat, waarna de G-lopers zullen finishen bij de trappen voor het Limburgs Museum aan de Keulsepoort. Hier kunnen de ouders en/of begeleiders van de deelnemers de G-lopers opwachten en verwelkomen. Als alle G-lopers over de finish zijn, lopen ze gezamenlijk naar Museum van Bommel van Dam. Achter de finish wordt een uitgang gecreëerd, waardoor Museum van Bommel van Dam gemakkelijk te bereiken is. 

Als G-loper krijg je drie polsbandjes uitgereikt. Natuurlijk één bandje voor de deelnemer zelf en twee voor ouders en/of begeleiders. Deze bandjes dienen als toegangsbewijs voor Museum van Bommel van Dam. Zonder polsbandje wordt er geen toegang verstrekt. Na binnenkomst bij het Museum van Bommel van Dam kan het feest beginnen, want dan ontvangen de G-lopers hun welverdiende medaille! Deze wordt uitgereikt in gezelschap van alle G-lopers, onder het genot van een kopje soep en een heerlijk broodje.

Enthousiast geworden? Schrijf je hier in!

 

Hoofd- en naamsponsoren