img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Fanloper

Fanloper

Draag jij de Neptunus Wandeltocht en Venloop Walk & Wheels een warm hart toe én wil jij jezelf garanderen van een startbewijs voor zaterdag 30 maart 2019? Word dan Fanloper! Al onze Fanlopers kunnen gegarandeerd deelnemen aan een van de wandeltochten of Venloop Walk & Wheels op zaterdag 30 maart 2019. Zeg maar “dag” tegen zwetende handjes op 1 augustus en “hallo” tegen jouw gegarandeerde startbewijs. Als Fanloper zul jij per e-mail een persoonlijke inschrijfcode ontvangen waarmee jij je tot de sluiting van de inschrijfmodule kunt aanmelden voor jouw gewenste afstand en onderdeel.

Naast een gegarandeerd startbewijs ontvang je als Fanloper ook een Venloop wandelpolo.

Voor deelname aan de Neptunus Wandeltocht of Venloop Walk & Wheels heb je ook veel energie nodig en waar put je nu meer energie uit, dan uit een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. kakelverse eieren, versgebakken croissants en een glaasje jus d’orange, vol vitamines? Daarom bieden wij onze Fanlopers een entreebewijs aan voor het Venloop-ontbijt op zaterdag 30 maart 2019 in het Venlose Julianapark. Het Julianapark en de bijbehorende toiletten zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Buiten dat je uit voeding veel energie put, is het natuurlijk ook beregezellig om samen met andere deelnemers te ontbijten. 

Omdat wij uiteraard super trots zijn op onze fans, zullen we onze Fanlopers extra in het zonnetje zetten door hun namen te vermelden op deze Fanloper-pagina (indien gewenst). Kijk hier welk all inclusive pakket van toepassing is op jouw wensen en meld je snel aan als Fanloper! Meld je hier aan als Fanloper.

De Venloop beleef je samen!

 

Hoofd- en naamsponsoren