Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Fanloper

Draag jij de Weir Venloop een warm hart toe én wil jij jezelf garanderen van een startbewijs voor de Weir Venloop of Venloop Wandeltocht 2017? Word dan Fanloper! Als Fanloper ben jij bevoorrecht om je één week voor de opening van de reguliere inschrijvingen in te schrijven voor een van de hardloopwedstrijden op zondag 26 maart of de wandeltocht op zaterdag 25 maart 2017. Voor jou –als Fanloper– openen de inschrijfmodules dus niet op maandag 1 augustus 2016, maar op maandag 25 juli 2016. Zeg maar “dag” tegen zwetende handjes op 1 augustus en “hallo” tegen jouw gegarandeerde startbewijs. Een inschrijfcode voor de Venloop-editie in 2017 is te gebruiken vanaf 25 juli 2016 totdat de betreffende afstand is volgeboekt. Fanlopers kunnen tot 1 september gegarandeerd inschrijven voor de afstand horende bij het gekozen Fanloper-pakket.

Naast een gegarandeerd startbewijs ontvang je als Fanloper ook een Weir Venloop hardloopshirt of een Venloop Wandeltocht-polo, afhankelijk van jouw gekozen Fanloper-pakket. Tevens krijgen de hardlopers een gratis kluisje voor de zondag, zodat je al je spullen veilig kunt opbergen en zorgeloos kunt genieten van de Venloop-sfeer.

Voor deelname aan de Weir Venloop of de Venloop Wandeltocht heb je ook veel energie nodig en waar put je nu meer energie uit, dan uit een overheerlijke pasta met verse groentes of een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. kakelverse eieren, versgebakken croissants en een glaasje jus d’orange, vol vitamines? Daarom bieden wij onze Fanlopers, afhankelijk van het gekozen pakket, een entreebewijs aan voor de Pasta party op vrijdag 24 maart of het Venloop ontbijt op zaterdag 25 maart 2017. Buiten dat je uit voeding veel energie put, is het natuurlijk ook beregezellig om samen met andere deelnemers te dineren of ontbijten. 

Omdat wij uiteraard super trots zijn op onze fans, zullen we onze Fanlopers extra in het zonnetje zetten door hun namen te vermelden op deze Fanloper-pagina (indien gewenst). Kijk hier welk all inclusive pakket van toepassing is op jouw wensen en meld je snel aan als Fanloper! Meld je voor zondag 26 maart 2017 aan en ontvang het jubileumboek van de Venloop als welkomstgeschenk*.

De Venloop beleef je samen!

* Zolang de voorraad strekt

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.