img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Fanloper

Fanloper

Draag jij de Weir Venloop een warm hart toe én wil jij jezelf garanderen van een startbewijs voor de Weir Venloop 2019? Word dan Fanloper! Al onze Fanlopers kunnen gegarandeerd deelnemen aan een van de hardloopwedstrijden op zondag 31 maart 2019. Zeg maar “dag” tegen zwetende handjes op 1 augustus en “hallo” tegen jouw gegarandeerde startbewijs. Als Fanloper zul jij per e-mail een persoonlijke inschrijfcode ontvangen waarmee jij je tot de sluiting van de inschrijfmodule kunt aanmelden voor jouw gewenste afstand.

Naast een gegarandeerd startbewijs ontvang je als Fanloper ook een Weir Venloop hardloopshirt.

Voor deelname aan de Weir Venloop heb je ook veel energie nodig en waar put je nu meer energie uit, dan uit een overheerlijke pasta met verse groentes? Daarom bieden wij onze Fanlopers een entreebewijs aan voor de Pasta party op vrijdag 29 maart. Buiten dat je uit voeding veel energie put, is het natuurlijk ook beregezellig om samen met andere deelnemers te dineren. 

Omdat wij uiteraard super trots zijn op onze fans, zullen we onze Fanlopers extra in het zonnetje zetten door hun namen te vermelden op deze Fanloper-pagina (indien gewenst). Kijk hier welk all inclusive pakket van toepassing is op jouw wensen en meld je snel aan als Fanloper! Meld je hier aan als Fanloper.

De Venloop beleef je samen!

 

Hoofd- en naamsponsoren