Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Fanloper

Draag jij de Weir Venloop een warm hart toe én wil jij jezelf garanderen van een startbewijs voor de Weir Venloop of Venloop Wandeltocht 2018? Word dan Fanloper! Al onze Fanlopers kunnen gegarandeerd deelnemen aan een van de hardloopwedstrijden op zondag 25 maart of de wandeltocht op zaterdag 24 maart 2018. Zeg maar “dag” tegen zwetende handjes op 1 augustus en “hallo” tegen jouw gegarandeerde startbewijs. Als Fanloper zul jij per e-mail een persoonlijke inschrijfcode ontvangen waarmee jij je tot de sluiting van de inschrijfmodule kunt aanmelden voor jouw gewenste afstand en onderdeel.

Naast een gegarandeerd startbewijs ontvang je als Fanloper ook een Weir Venloop hardloopshirt of een Venloop Wandeltocht-polo, afhankelijk van jouw gekozen Fanloper-pakket.

Voor deelname aan de Weir Venloop of de Venloop Wandeltocht heb je ook veel energie nodig en waar put je nu meer energie uit, dan uit een overheerlijke pasta met verse groentes of een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. kakelverse eieren, versgebakken croissants en een glaasje jus d’orange, vol vitamines? Daarom bieden wij onze Fanlopers, afhankelijk van het gekozen pakket, een entreebewijs aan voor de Pasta party op vrijdag 23 maart of het Venloop ontbijt op zaterdag 24 maart 2018. Buiten dat je uit voeding veel energie put, is het natuurlijk ook beregezellig om samen met andere deelnemers te dineren of ontbijten. 

Omdat wij uiteraard super trots zijn op onze fans, zullen we onze Fanlopers extra in het zonnetje zetten door hun namen te vermelden op deze Fanloper-pagina (indien gewenst). Kijk hier welk all inclusive pakket van toepassing is op jouw wensen en meld je snel aan als Fanloper! Meld je hier aan als Fanloper.

De Venloop beleef je samen!

 

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.