Venloop Seniorendag

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Venloop Seniorendag

Hoe kunnen we je helpen?

Venloop Seniorendag

Op de donderdag van het Venloop weekend worden de senioren weer in het zonnetje gezet tijdens Seniorendag! In samenwerking met KBO Limburg en SOB Venlo staat er een tjokvol programma op de planning. Deze “beleefdag” voor senioren bevat een actief maar zeker ook een informatief karakter, maar bovenal zult u de hele middag vermaakt worden. Kortom een dag van gezellig samenzijn!

De Seniorendag vind plaats in het Ewals Cargo Care Paviljoen, dat speciaal is opgebouwd voor de Arrow Venloop in het Julianapark in Venlo. De ingang is aan de zijde van de Burgemeester Gommansstraat. Er worden ieder jaar weer verschillende activiteiten georganiseerd. Zo was er in 2022 een balanstest van Funqtio, diverse beweegactiviteiten en kwamen er studenten van het Gilde opleidingen om je in de watten te leggen. Deze dag werd muzikaal begeleid worden door Blaasorkest Festina Lente en de middag werd afgesloten met een onvergetelijk optreden van Ben Verdellen. Het was een gezellige dag om nooit meer te vergeten!

Datum

De volgende Venloop Seniorendag staat gepland op donderdag 21 maart 2024.

Inschrijven Seniorendag 2024

Je kunt je vanaf 1 augustus 2023 aanmelden voor de Venloop Seniorendag, via onderstaande button. De inschrijfkosten bedragen € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een heerlijk stuk Limburgse vlaai en een kop koffie. Leden van het KBO of SOB ontvangen nog eens €1,50 korting als zij zich inschrijven.

Openbaar vervoer

Aangezien de parkeerplaatsen bij het Julianapark in Venlo beperkt zijn, raden wij u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het trein- en busstation van Venlo ligt op steenworp afstand van het Julianapark. U heeft al een OV dagkaart voor een paar euro.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de bovenstaande informatie, dan kunt u deze sturen naar info@venloop.nl.

Meedoen met de Seniorendag?

Fotogallerij

Venloop Seniorendag wordt mede mogelijk gemaakt door: