Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Exposanten

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2016 heeft de eerste editie van de Yagua Mood Market plaatsgevonden. Het ideale live platform dat organisaties de mogelijkheid biedt om zich in een sfeervolle omgeving vol met interactie en beleving te presenteren. Deelname is interessant voor organisaties actief op het gebied van sport & bewegen, medisch & gezondheid, vakantie & vrije tijd of food & drinks.

De Yagua Mood Market speelt optimaal in op de wensen en behoeften van de consument van vandaag, die interactie en beleving wil. Het evenement biedt de bezoeker een frisse, eigentijdse en vernieuwende omgeving vol van sfeer. Een bruisende omgeving waar de bezoeker zich thuis voelt en ontdekt wat genieten van het leven is, met oog voor gezondheid, welzijn en authenticiteit. De belevingsmarkt biedt exposanten de gelegenheid om zich op een aantrekkelijke manier te presenteren, die leidt tot een snellere en sterkere verbinding tussen consument en merk. Tijdens de belevingsmarkt presenteren alle exposanten zich met een door hen zelf ingericht vloeroppervlak en worden de zintuigen van de bezoekers geprikkeld. Bezoekers kunnen er iets ruiken, voelen, proeven etc. Zij kunnen er iets doen!

Exposanten zijn lokale ondernemers, authentiek en vol passie, met eigen gemaakte creatieve en vernieuwende producten en concepten, en bekende of unieke merken met een eigentijds karakter. Exposanten geven mede invulling aan de interactie (door middel van deelnamevorm) en beleving (door middel van aankleding en inrichting). De organisatie kiest daarbij voor kwaliteit en niet voor kwantiteit!

De Yagua Mood Market vindt plaats in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark in Venlo. Meer dan 10.000 consumenten zullen het evenement dat gelijktijdig met het uitreiken van de startnummers plaatsvindt, bezoeken. Daarnaast zijn er diverse samenwerkingsverbanden en mediapartnerschappen die het evenement bekendheid geven en tot een succes maken.

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden om uw producten en/of diensten op de juiste wijze onder de aandacht te brengen, uw naamsbekendheid te vergroten, nieuwe contacten te leggen en uw verkoop een impuls te geven, dan informeren wij u graag verder voor de editie van 2017 op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart. U kunt daarvoor contact opnemen met de organisatie: telefoon 077 – 374 54 21  of info@venloop.nl.

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.