img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Dreamteam

Venloop Dreamteam

Verwezenlijk je persoonlijk doel tijdens de Weir Venloop

Sta jij ieder jaar naast het parcours onze deelnemers aan te moedigen? En zou je eigenlijk zelf willen deelnemen aan de Weir Venloop, maar word je op de een of andere manier door iets of iemand geremd? Dan zoeken wij jou!

Wil jij samen met de Weir Venloop jouw grenzen verleggen door überhaupt deel te nemen aan een van onze hardloopwedstrijden of door jouw persoonlijke record te verpletteren op zondag 25 maart? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij zoeken. Na drie succesvolle edities zullen we ook dit jaar weer een Venloop Dreamteam samenstellen van gemotiveerde mensen met een persoonlijk doel.

De leden van het nieuw op te richten Dreamteam zijn minimaal 16 jaar oud en hebben een persoonlijk doel wat ze willen delen met de Weir Venloop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: het afsluiten van een moeilijke periode in hun leven, overtollige kilo’s kwijt raken, medische klachten overwinnen of het verbreken van een persoonlijk record. De 5 km, 10 km of halve marathon, het maakt niet uit. Herken jij jezelf hierin, nomineer je dan voor het Dreamteam 2017-2018. De aanmeldtijd is inmiddels verstreken. Binnenkort zullen wij het nieuwe Dreamteam 2017-2018 bekendmaken! Deze Dreamteamleden krijgen de kans om, onder professionele begeleiding, hun doel te verwezenlijken en de finish te halen tijdens de dertiende editie van de Weir Venloop op zondag 25 maart 2018.

Inmiddels zijn de Dreamteam-leden voor editie 2018 bekend. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke doelen en drijfveren van onze Dreamteam-leden? Klik hier en leer ze kennen. Tevens delen zij hun Dreamteam-ervaringen middels een persoonlijke blog.

Dreamteam 2017-2018:

Dreamteam 2016-2017:

Dreamteam 2015-2016:

Dreamteam 2014-2015:

De onderstaande bedrijven zijn partner van ons Dreamteam: