img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Dreamteam

Venloop Dreamteam

Verwezenlijk je persoonlijk doel tijdens de Weir Venloop

Sta jij ieder jaar naast het parcours onze deelnemers aan te moedigen? En zou je eigenlijk zelf willen deelnemen aan de Weir Venloop, maar word je op de een of andere manier door iets of iemand geremd? Dan zoeken wij jou!

Wil jij samen met de Weir Venloop jouw grenzen verleggen door überhaupt deel te nemen aan een van onze hardloopwedstrijden of door jouw persoonlijke record te verpletteren op zondag 31 maart? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij zoeken. Na vier succesvolle edities zullen we ook dit jaar weer een Venloop Dreamteam samenstellen van gemotiveerde mensen met een persoonlijk doel. Dreamteam-leden gaan onder professionele begeleiding én met andere Dreamteam-leden aan de slag om hun persoonlijke doel te realiseren en te finishen tijdens de Weir Venloop 2019.

De leden van het nieuw op te richten Dreamteam zijn minimaal 16 jaar oud en hebben een persoonlijk doel wat ze willen delen met de Weir Venloop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: het afsluiten van een moeilijke periode in hun leven, overtollige kilo’s kwijt raken, medische klachten overwinnen of het verbreken van een persoonlijk record. De 5 km, 10 km of halve marathon, het maakt niet uit. Herken jij jezelf hierin, nomineer je dan voor het Dreamteam 2018-2019.

Aanmelden voor het Venloop Dreamteam 2018-2019 is inmiddels niet meer mogelijk. De nieuwe Dreamteam-leden worden in week 35 bekend gemaakt op de website.

Dreamteam 2017-2018:

Dreamteam 2016-2017:

Dreamteam 2015-2016:

Dreamteam 2014-2015:

De onderstaande bedrijven zijn partner van ons Dreamteam:

       

Hoofd- en naamsponsoren