img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Business Run

Koenen en Co Business Run

De wereld wordt plat. Daarmee bedoelen economen dat het steeds makkelijker wordt om wereldwijd met elkaar te communiceren, te werken maar ook te concurreren. Meer nog dan vroeger is snelheid daarom onmisbaar in 't bedrijfsleven. En die snelheid kunt u testen: de Weir Venloop 2019 biedt bedrijven de mogelijkheid zich onderling te meten op het gebied van uithoudingsvermogen en snelheid.

De Koenen en Co Businessrun wordt gehouden op de halve marathon, 10 kilometer en 5 kilometer. Elk deelnemend bedrijf vaardigt per team minimaal drie en maximaal vijf personen af. De eindtijd van de drie snelsten telt.

Welk bedrijf laat alle concurrenten achter zich? Welk bedrijf biedt z'n medewerkers een unieke kans op de ultieme teambuilding door een afvaardiging naar de Weir Venloop te sturen? Meld uw teams nu aan. Natuurlijk krijgen deelnemende bedrijven toegang tot de speciale VIP-lounge, want naast het aftroeven van uw concurrenten is het bouwen aan een netwerk een van uw hoofddoelen tijdens de Weir Venloop.

De Koenen en Co Business Run mag zich in een toenemende belangstelling verheugen. Werknemers schrijven zich steeds vaker op kosten van de werkgever in als team voor één van de vele hardloopwedstrijden en trimlopen die Nederland kent. Samen een sportieve prestatie neerzetten is goed voor de collegiale verhoudingen binnen uw bedrijf en zorgt daarnaast voor gemotiveerde en gezonde werknemers binnen uw organisatie. Daarnaast geeft een Business Run u de kans om uzelf en uw bedrijf in de kijker te lopen.

De Koenen en Co Business Run is een uitgelezen mogelijkheid om binnen uw bedrijf de teamgeest te bevorderen. Het beoefenen van een individuele sport in teamverband kan u een extra stimulans geven om een sportieve prestatie neer te zetten. Tevens biedt het u mogelijkheden om weken of maanden van tevoren naar zo’n dag toe te leven, door bijvoorbeeld samen te trainen of gewoonweg door erover te praten. Enige rivaliteit tussen de teams binnen uw organisatie is daarbij niet ondenkbaar. Wellicht dat u een eigen bedrijfskampioenschap aan de Weir Venloop koppelt.

Hoe dan ook, de Koenen en Co Business Run is een mooie kans om op een gezellige manier een sportieve prestatie neer te zetten met personeel of relaties. De Business Run stelt u tevens in de gelegenheid om collega’s van andere bedrijven en instellingen op een informele manier te ontmoeten, tijdens of na de loop. Kortom, wij nodigen u van harte uit voor de Koenen en Co Businessrun van de Weir Venloop op 31 maart 2019.

Hoofd- en naamsponsoren