Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Ballorig Avond4Daagse Venlo 2018

Introductie

De Ballorig Avond4Daagse Venlo, van dinsdag 5 juni t/m vrijdag 8 juni, is een wandelevenement waarbij deelnemers iedere avond een afstand van 6 of 12 kilometer lopen. De afstand wordt aangegeven bij inschrijving en kan gedurende het evenement niet meer gewijzigd worden. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond vindt de start en de finish plaats bij het Kazerneterrein, Garnizoenweg te Venlo. Op vrijdag zal alleen de start plaatsvinden bij het Kazerneterrein, met als kers op de taart het defilé voor het stadhuis en de finish op het plein voor het Limburgs Museum.

                             

Sinds 2016 wordt de organisatie van de Ballorig Avond4Daagse geheel door de Weir Venloop verzorgd, waardoor de Ballorig Avond4Daagse volledig onderdeel is geworden van de Weir Venloop en perfect aansluit bij de doelstellingen en sfeer van VenloopKids. De Ballorig Avondvierdaagse Venlo wordt dan ook onder de vlag van VenloopKids georganiseerd en is één van de drie beleefmomenten in het jaarprogramma. Echter mogen zowel kinderen als volwassenen deelnemen aan de Ballorig Avond4Daagse. Bekijk hier de foto's van vorig jaar en kom alvast in de stemming!

Sponsoren

Zonder sponsoren is het niet mogelijk een evenement van deze omvang te organiseren. Daarom danken wij de volgende bedrijven:

                            

 

                                    

Inschrijven

Je kunt je te zijner tijd op deze pagina inschrijven voor de Ballorig Avond4Daagse 2018. Houd de pagina dus goed in de gaten.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Ballorig Avond4Daagse bedragen €5,- per persoon, zowel bij een individuele inschrijving als bij een groepsaanmelding.

Parcours

Hieronder kun je de routes per dag en per afstand raadplegen voor de Ballorig Avond4Daagse 2017. Op vrijdag wijkt de finishlocatie af van de startlocatie. Daarom zijn de routes op deze dag ingekort. Indien men na de finish te voet weer naar de startlocatie wandelt, komt men in totaal op bijna 6 of 12 km uit. De routes voor de Ballorig Avond4Daagse 2018 zullen te zijner tijd op deze pagina verschijnen.

6 kilometer:
Parcours dinsdag 6 juni 2017
Parcours woensdag 7 juni 2017
Parcours donderdag 8 juni 2017
Parcours vrijdag 9 juni 2017

12 kilometer:
Parcours dinsdag 6 juni 2017
Parcours woensdag 7 juni 2017
Parcours donderdag 8 juni 2017
Parcours vrijdag 9 juni 2017

Starttijden

AfstandStarttijd
6 kilometer18:00 uur
12 kilometer17:30 uur

 

Startvakken

Pauzepunten

De pauzepunten voor zowel de 6 km als de 12 km zijn als volgt:

Dinsdag 6 juniGemeente parkeerplaats Hulsterweg
Woensdag 7 juniMaashofpark
Donderdag 8 juniRomeinenweg
Vrijdag 9 juniJulianapark

 

Wandeldiploma

Download hieronder het wandeldiploma van de Avond4Daagse 2017. De deelnemende scholen ontvange de wandeldiploma's voor de scholieren ook fysiek.

Wandeldiploma 6 kilometer
Wandeldiploma 12 kilometer

Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven die verstuurd worden naar onze contactpersonen op de basisscholen en andere betrokkenen in aanloop naar de Avond4Daagse zullen vanaf medio april hieronder gepubliceerd worden.

Nieuwsbrief met praktische informatie voor deelnemende scholen
Nieuwsbrief met praktische informatie voor individuele deelnemers

Sociale media

Volg de Facebook-pagina en/of Twitter-pagina van de Ballorig Avond4Daagse Venlo voor het laatste nieuws.

Contact

Heeft u vragen over de Ballorig Avond4Daagse Venlo? Stuur dan een e-mail naar venloopkids@venloop.nl.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.