Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Algemene informatie

Inschrijfgeld

De kosten voor deelname zijn afhankelijk van de afstand die je loopt en je leeftijd. Ben je lid van de Atletiekunie, dan ontvang je een korting op je inschrijfgeld.

OnderdeelVoorinschrijvingLid AtletiekunieNa-inschrijving
Jeugd (4 t/m 12 jaar)5 euro4 euro5 euro
G-loop (8 jaar en ouder)5 euro4 euro5 euro
5 km (13 t/m 15 jaar)8 euro7 euro8 euro
5 km (16 jaar en ouder)10 euro9 euro10 euro
10 km (16 jaar en ouder)17 euro16 euro -
Halve marathon (18 jaar en ouder)22 euro21 euro -

 

Categorieën

Deelname categorieën

Limiettijden

De limiettijden zijn als volgt:
halve marathon: 180 minuten
10 km: 90 minuten
5 km: 45 minuten

Kluisje

Komende editie bieden we deelnemers uiteraard weer de mogelijkheid om tijdens hun inschrijving een kluisje (25x25x50 cm) te bestellen. De kosten hiervoor bedragen deze editie slechts € 3,- en er wordt geen borg in rekening gebracht. Op vertoon van je startnummer krijg je op zondag 25 maart toegang tot je persoonlijke kluisje.

Topveld

Atletenwerving topveld (alleen halve marathon):
Mail met onze racedirector Martijn Venhuizen via racedirector@venloop.nl. Dit e-mailadres is bedoeld voor topatleten en hun managers.

Tijdregistratie

Komende editie wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde bib tag om de deelnemers te timen. De MySports bib tag is bevestigd op uw startnummer. De enige handeling die de deelnemer moet verrichten is het opspelden van zijn/haar startnummer. Dit betekent dat u geen schoenveter chip nodig heeft. Het retourneren van de chip is niet nodig. De chip biedt naast een nauwkeurige tijdregistratie ook een persoonlijke video. Hiervoor klikt u op het camera icoontje in de uitslagen na afloop van het evenement.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.