img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Algemeen

Algemene informatie

Inschrijfgeld

De kosten voor deelname zijn afhankelijk van de afstand die je loopt en je leeftijd. Ben je lid van de Atletiekunie, dan ontvang je een korting op je inschrijfgeld.

OnderdeelVoorinschrijvingLid AtletiekunieNa-inschrijving
Jeugd (4 t/m 12 jaar)5 euro4 euro7,50 euro
G-loop (8 jaar en ouder)5 euro4 euro7,50 euro
5 km (13 t/m 15 jaar)8 euro7 euro10,50 euro
5 km (16 jaar en ouder)11,50 euro10,50 euro14 euro
10 km (16 jaar en ouder)18,50 euro17,50 euro -
Halve marathon (18 jaar en ouder)23,50 euro22,50 euro -

Categorieën

Deelname categorieën

Limiettijden

De limiettijden zijn als volgt:
halve marathon: 180 minuten
10 km: 90 minuten
5 km: 45 minuten

Kluisje

Ook deze editie zijn er kluisjes (25x25x50 cm) aanwezig op zondag 31 maart. Meer informatie over de opslag van tassen volgt.

Topveld

Atletenwerving topveld (alleen halve marathon):
Mail met onze racedirector Martijn Venhuizen via racedirector@venloop.nl. Dit e-mailadres is bedoeld voor topatleten en hun managers.

Tijdregistratie

Komende editie wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde bib tag om de deelnemers te timen. De MySports bib tag is bevestigd op uw startnummer. De enige handeling die de deelnemer moet verrichten is het opspelden van zijn/haar startnummer. Dit betekent dat u geen schoenveter chip nodig heeft. Het retourneren van de chip is niet nodig. De chip biedt naast een nauwkeurige tijdregistratie ook een persoonlijke video. Hiervoor klikt u op het camera icoontje in de uitslagen na afloop van het evenement.

Pasta party

Tijdens het hardlopen verbrand je veel koolhydraten, het is dus belangrijk om van tevoren voldoende koolhydraten te nuttigen. Daarom organiseert de Venloop op vrijdag 29 maart vanaf 19.00 uur een pasta party in het Ewals Cargo Care paviljoen in het Julianapark. Waan je in bella Italia tijdens onze traditionele pasta party en kom samen met andere hardlopers in een gezellige setting genieten van een vers bereid buffet met verschillende soorten pasta, brood en salades. Voor €7,50 kun jij genieten van het buffet en krijg jij twee consumpties naar keuze. Bekijk hier de foto's van afgelopen editie. Bestel jouw toegangsbewijs voor de Pasta Party tijdens jouw inschrijving of via onze webshop.

Hoofd- en naamsponsoren